Annonce
Læserbrev

Vi har også fået nok af halloween

Vi vil ikke lege med hekse, genfærd eller onde ånder. Vi vil forsage Djævelen og alt hans væsen.

Læserbrev: Væk med gyselige græskar. Afskaf halloween! Og istem en morgensang om Vor Herres Jesu nåde, der kan lyse og "kyse alle sorte trolde til den fæle Helved-ørk." Find den i salmebogen under "Op min sjæl, thi sol er oppe".

De færreste børn (og voksne) tænker vel over, at man ikke skal spøge med døden eller lege med ånderne.

Men jeg ved om en forhenværende satanist, der nu er blevet kristen, John Ramirez. Han advarer kristne forældre:"Lad ikke jeres børn fejre halloween!"

Han kender om nogen den okkulte verden og siger, det er umuligt at skille halloweens mørke oprindelse fra de tilsyneladende harmløse fejringer i vor tid.

Vi har også fået nok af halloween. Vi vil ikke lege med hekse, genfærd eller onde ånder. Vi vil forsage Djævelen og alt hans væsen.

Vi vil ikke lege gamle keltere og tage del i offermåltider mellem gravene på kirkegården i selskab med grinende græskarspøgelser.

Vi vil samles om den levende Jesus Kristus inde i kirken og i lys og glæde "knæle ned ved Kongens bord".

Og så vil vi takke Gud for vore kristne brødre og søstre, der nu i dag bliver forfulgt, fordi de tror på Jesus og alligevel holder fast, selvom det for nogle kan koste livet.

De er de moderne kristne helgener og martyrer, og vi takker for det eksempel, de giver os.

De bor i lande som Nordkorea, Kina og Indien og i muslimske lande som Iran, hvor mange muslimer møder Jesus i drømme og bliver kristne.

Allehelgensdag synger vi om dem i salmen "Den store hvide flok". "Her" (på jorden) "gik de under stor foragt, men se dem nu" (i Himlen) "i deres pragt."

Lad mig slutte med endnu en strofe fra en allehelgenssalme, "For alle Helgen, som i Kristi Tro stod fast i Striden". Det er en bøn: "Giv os at kæmpe med det samme mod"!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce