Annonce
Debat

Vi kan nu præsentere et finanslovsforslag, der vil gøre det op med den manglende arbejdskraft - et udspil, der faktisk tager udfordringen seriøst

Niels Flemming Hansen. Arkivfoto: Mette Mørk

Læserbrev: Har du også hørt, at det kan være svært at finde en håndværker? Eller at en tid hos din egen læge kan have lange udsigter?

Slut med at Syd- og Sønderjylland skal kæmpe med akut mangel på arbejdskraft! På landsplan har især Syd- og Sønderjylland haft flest udfordringer med rekruttering.

I hvert fjerde rekrutteringsforsøg endte de jyske virksomheder med ikke at besætte stillingen eller hyre en, der ikke har de rette kvalifikationer. Det er meget akut, og det skal vi have rettet op på.

Annonce

Vi i Det Konservative Folkeparti vil en helt anden retning for Danmark, end den socialdemokratiske regering vil. Derfor fremlægger vi vores bud på, hvordan vi passer på Danmark nu - og i fremtiden. Vi sætter en god, borgerlig kurs for Danmark!

Vi kan nu præsentere et finanslovsforslag, der vil gøre det op med den manglende arbejdskraft. Et udspil, der faktisk tager udfordringen seriøst.

Vi sætter handling bag ordene. Vi gør det attraktivt at yde en indsats. Derfor vil vi bl.a. sænke skatterne for 6,8 mia. kr., hive over 100.000 danskere ud af topskatten, øge beskæftigelsesdraget og helt fjerne modregningen af arbejdsindkomst i folkepensionen.

Niels Flemming Hansen

Vi sætter handling bag ordene. Vi gør det attraktivt at yde en indsats. Derfor vil vi bl.a. sænke skatterne for 6,8 mia. kr., hive over 100.000 danskere ud af topskatten, øge beskæftigelsesdraget og helt fjerne modregningen af arbejdsindkomst i folkepensionen.

Kort sagt. Vi leverer med vores finanslovsudspil en ansvarlig økonomisk politik, der ikke kun indeholder forslag til udgifter, men faktisk tænker eksisterende ressourcer på ny.

Helt konkret har det tre ben at gå på: gennem god ledelse, privat konkurrence og mindre bureaukrati.

Jeg mener nemlig, at skattekronerne skal prioriteres af respekt for skatteyderne, og fordi dansk økonomi altid skal hænge sammen. Vi skal gøre Danmark rigere, så vi får råd til velfærd og den grønne omstilling. Tingene hænger sammen.

På godt jysk: Et udspil, der ikke er så ringe endda.

Enig?

Annonce
VEJLE For abonnenter

Erhvervsområde midt i byen er dødsdømt og erstattes af 110 boliger i løbet af de kommende fire år: Det kan du vente dig

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de eventyrlige julelys på den velbesøgte villavej: 'Det kan godt være svært at komme ud af indkørslen mellem klokken 17 og 18'

Alarm 112 For abonnenter

Politiet forbyder båthorn i Sandvad: 'I må gerne demonstrere, men det skal være i stilhed' - lokalrådsformand føler, at staten giver de utilfredse mundkurv på

Billund

Skal de ældre nu trille helt op i nordvestbyen?

Jelling For abonnenter

Vejles borgmester vidste ikke, hvornår beboerne på Center Sandvad ville flytte ind - Udlændingestyrelsens svar er uklart

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Vejle For abonnenter

Vores madanmelder gæster indisk restaurant i Vejle: Tam og kedelig oplevelse - og hvor i alverden var mangosaucen?

Debat For abonnenter

Nu rabler det for EU-kommissionens formand. Von der Leyen vil drøfte tvungen vaccine

Alarm 112

Iskolde tyve kom på besøg, mens husets ejer var i bad: Det kan være en del af noget større

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Erhverv

Kæmpe tilflytning til Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart kan mærkes hos leverandør: Skal levere varme til 32.000 nye huse

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Annonce