Annonce
Vejle

Vi rykker ned på torvet - Kom og kig os over skulderen

Man skal stå tidligt op for at lave avis.

Fredag er Vejle Amts Folkeblad en aktiv del af Vejles Folkemøde. Redaktionen rykker ned til Rådhustorvet.

Vejle: Vejle summer af liv på fredag og lørdag, hvor det store Vejles Folkemøde finder sted.

Og i den anledning inviterer avisen dig til at kikke os over skulderen og meget gerne komme med gode ideer til artikler, som du synes, vi skal skrive.

Vi rykker derfor hele redaktionen ned på Rådhustorvet fredag 7. juni. I det officielle program står der, at vi er på plads mellem 10 og 14, men vi er der altså allerede fra ved otte-tiden. (Man skal stå tidligt op for at lave avis!)

Vi holder to redaktionsmøder, mens vi er dernede, cirka 8.15 og igen klokken 11. Så hvis du har noget særligt på hjerte, så kom forbi på de tidspunkter.

Både redaktionen for Ugeavisen, for selve Vejle og for de fire omegnsbyer er med. Så hvis du kommer fra Give, Jelling, Børkop eller Egtved-egnen, så kik også forbi og få en snak.

Undertegnede er der hele dagen, og har du ros, kommer du bare - og selvfølgelig også, hvis du skulle have et kritisk indspark.

Det er vigtigt for os, at avisen på denne måde er en aktiv del af byen. Vi vil meget gerne være med til præge udviklingen i Vejle ved at give plads til den gode debat. Så vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi gerne vil have, at du kikker forbi og kommer med din mening.

Vi mener jo selv - når vi tager den højtidelige mine på - at vi er demokratiets vogter, der kritisk og kærligt kikker magthaverne efter i kortene. Uden en aktiv presse, hvor irriterende du ellers kan synes, at vi engang imellem er, ville vi være et fattigere samfund.

Hvor skulle du ellers læse, at nu er der nyt om Posthusgrunden, eller at nogle grundejere har et problem med de grunde, som de har købt?

Tag imod invitationen til at komme ned og snak om avisen, og om journalistik.

Jeg kan se, at du samtidig kan deltage i et kursus med titlen "Lær at rappe dine budskaber". - Det lover jeg, at journalisterne ikke gør!

Vi ses.

Kom forbi på Rådhustorvet, og kik avisen over skulderen, siger chefredatkør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce