Annonce
Vejle

Vi rykker tættere på læserne

Chefredaktør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad.
Annonce

Godt nytår til alle.

Nogle vil nok mene, at det da næsten heller ikke kan blive andet, end et godt nyt år. Det gamle var i hvert fald et af den slags, som vi ikke gider at samle på.

Nytåret er tiden for at afgive diverse løfter. Som regel om motion, vægt, madvaner og den slags. Det har et langt liv lært mig, at det skal man holde sig fra.

Jeg vil derimod love noget, som jeg har tænkt mig at holde.

Nemlig, at vi i 2021 vil bestræbe endnu mere på lave en avis, der rykker tættere på jer læsere. Først og fremmest søsætter vi et projekt, som jeg faktisk blev inspireret til af en trofast læser ved en oprykningsfest på Vejle Stadion.

Vi har jo de gamle omegnskommuner rundt om Vejle. De har hver for sig journalister, der dedikeret holder øje med hvad der sker.

Men – som den trofaste læser påpegede overfor mig – så er der store områder i den gamle Vejle Kommune, hvor der også bor mange mennesker. Vi kan jo ikke splitte avisen på i en hel masse nye rubrikker, men vi har på redaktionen besluttet, at vi udnævner en række af journalisterne som ”bydels-ambassadører”. Som et eksempel vil der være en journalist, der skal holde lidt ekstra øje med Bredballe, og en med Mølholm/Vinding og så videre.

Folk der bor i disse bydele ved så helt konkret hvem de kan henvende sig til med stort og småt. Vi kommer et skridt tættere på læserne.


2021 er jo et valgår, og her er der især brug for, at der er et medie, der på forståeligt sprog, forklarer hvordan dine skattekroner bliver brugt.


Det vil I kunne læse meget mere om i løbet af starten på det nye år.

Og lidt i samme tråd indfører vi en ordning, hvor du kan spørge avisen, hvis der er noget du undrer dig over når du bevæger dig rundt i det område, hvor du bor.

Samtidig vil vi selvfølgelig fortsat være det kritiske øje i lokalsamfundet, som f. eks. holder øje med kvaliteten af den pleje, vi giver de ældre. Og 2021 er jo et valgår, og her er der især brug for, at der er et medie, der på forståeligt sprog, forklarer hvordan dine skattekroner bliver brugt.

Og lad os så ønske, at 2021 bliver året, hvor virussen slås tilbage til start, og hvor vi får normale tilstande i samfundet. Endnu en gang, godt nytår til alle læsere og annoncører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce