Annonce
Sport

Vi ved ikke, hvad vi skal lave under Touren

Jan B. Andersen og Søren Dalgaard repræsenterede Vejle Cykelklub ved præsentationen af Tour-ruten på Munkebjerg, Foto: Charlotte Adsbøl.
- Vi er klar til at hjælpe, sagde Jan B. Andersen og Søren Dalgaard fra Vejle Cykelklub.

Vejle: Vejle Cykelklub var repræsenteret af eks-formand Jan B. Andersen og kasserer Søren Dalgaard ved præsentationen af ruten til Tour de France i Danmark.

Jan B. Andersen trak sig tilbage som formand i Vejle Cykelklub i mandags. Hans afløser Thomas Guldhammer var på arbejde.

- Vi ved ikke, hvad vi skal lave under Tour de France i Vejle, men vi vil naturligvis gerne hjælpe, hvor vi kan, siger Jan B. Andersen. Vi er ikke blevet spurgt endnu, men der er jo lang tid.

- Der skal også laves initiativer, så vi kan rekruttere nye medlemmer, men det har vi forsøgt tidligere uden at det gav bonus. Jeg synes ikke, Vejle er en sportsby i øjeblikket, men det skulle den gerne blive, lød det fra Jan B. Andersen.

- Tour de France er specielt for mig, sagde Søren Dalgaard. Min far Eluf Dalgaard deltog i Tour de France i 1958. Han var fjerde dansker i Touren. Desværre udgik han efter seks etaper, sagde Søren Dalgaard.

Både Søren Dalgaard og hans søn Asbjørn Dalgaard har været aktive i Vejle Cykelklub og har ført familiens stolte traditioner videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce