Annonce
Læserbrev

Vi vil arbejde for, at der skabes en koordinatorstilling, der kan sikre veteranerne et tåleligt og trygt miljø

Det er vel ærligt talt et folketingsanliggende, men indtil det sker, bør vi som kommune vise vejen for disse veteraner, der om nogen har ydet et kæmpe bidrag med livet som indsats.
Annonce

Læserbrev: I forbindelse med det netop overståede budgetforlig var det et stort ønske fra Dansk Folkeparti, at der kunne findes midler til en opgradering af vores veterankoordinator.

Det viste sig ikke at være muligt at skabe enighed omkring forhandlingsbordet 10. oktober for dette.

I Dansk Folkeparti erkender vi med glæde, at budgetforliget blev aftalt med alle partier, og at servicerammen blev udnyttet helt til grænsen. Samt at vi i fællesskab fik afsat de nødvendige midler til børne- og familieudvalget samt til voksenudvalget, der begge oplever et enormt pres på økonomien.

Det betyder ikke, vi standser her.

Dansk Folkeparti vil fortsætte i et forsøg på at skabe rum til et langt bedre tilbud end det, vi i dag tilbyder vores veteraner.

Vi vil arbejde for, at der skabes en koordinatorstilling, der kan sikre veteranerne et tåleligt og trygt miljø for at skabe sociale kontakter, der således kan give dem en hånd på vejen med det håb, at det kan hjælpe dem til en mere normal hverdag.

Det er vel ærligt talt et folketingsanliggende, men indtil det sker, bør vi som kommune vise vejen for disse veteraner, der om nogen har ydet et kæmpe bidrag med livet som indsats - den højeste pris, der kan betales for sit arbejde.

Det betyder i Dansk Folkeparties øjne, at staten som arbejdsgiver også skal være villig til at sikre veteranerne fuld støtte ved deres hjemkomst.

Det er desværre ikke det, vi oplever i dag. Tværtimod taber den ene efter den anden deres retssag for en anstændig behandling og erstatning efter aftjent udsendelse.

Kenneth Fredslund Petersen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce