Annonce
Debat

Vi vil gerne i valgforbund med KD og R, hvis Birgit Jakobsen fortsat vil pege på Kasper Glyngø som borgmester

Jan Løvbjerg. Arkivfoto: Elisabet D. Hyttel

Læserbrev: Tre konservative kandidater til byrådsvalget 16. november, nestor i K Søren Vanting (kystsikring), spidskandidat for K Lars Jensen (ældrepolitik) og Claus Sørensen (veteranpolitik), har ytret sig om diverse emner i læserbreve.

Søren Vanting har oven i købet været så heldig at deltage i Horsens Folkeblads/VAF's serie, hvor de portrætterer toppolitikere og stiller dem de samme tre spørgsmål.

Vi SocialKonservative har i læserbrev givet udtryk for vores holdning til kystsikring (Hedensted Kommune skal ledelses- og styringsmæssigt sætte sig for bordenden).

Annonce

Vi vil vende tilbage med et uddybende læserbrev om vores ældrepolitik. Kernen i vores holdninger er, at ressourcestærke familiers ældre skal blive længst mulig tid i eget hjem, samt at sosu'erne på plejehjemmene skal opnormeres og bruge tiden på pleje og ikke på administration.

I den gamle Juelsminde Kommune havde legendariske Jørgen Bjerre (K) borgmesterposten, og markante personer som Hans Klejsgaard Hansen (K), Klejs, og Peter Bohsen Jensen (K), Rårup, repræsenterede De Konservative i byrådet.

Siden er det lokalt gået meget ned ad bakke for K.

Ole Christoffer Due fra Gramrodegaard var valgt i perioden 2006-2009, men på valgaftenen i november 2009 måtte han se sig slået af ham, han kørte konservativt parløb med i valgkampen, Torben Frandsen.

De Konservative har ikke været repræsenteret i Hedensted Byråd i de sidste to perioder, 2014-2017 og 2018-2021.

Vi SocialKonservative vil gerne i valgforbund med Kristendemokraterne og R igen som i 2009, hvis Birgit Jakobsen (KD) fortsat vil pege på Kasper Glyngø (S) som borgmester i Hedensted Kommune efter 1. januar 2022.

Vi synes, vælgerne fortjener at vide, hvem de respektive partier ønsker skal være borgmester i Hedensted Kommune efter 1. januar 2022.

Jan Løvbjerg og Claus Olsen

Vi synes, vælgerne fortjener at vide, hvem de respektive partier ønsker skal være borgmester i Hedensted Kommune efter 1. januar 2022.

Den store fremgang, Søren Pape Poulsen (K) har politisk på Christiansborg og i de landsdækkende meningsmålinger, håber Søren Vanting (K) kaster konservative stemmer af sig i Hedensted Kommune 16. november.

Det gør vi også - dog med den forskel, at vi håber på, det bliver SocialKonservative stemmer på liste M.

Med hensyn til kommunens ældrepolitik har vi luftet vores kerneholdninger i starten af dette læserbrev.

Liste M synes generelt, at ældrepolitikken har været i gode hænder hos Allan Petersen (DF), nuværende formand for Udvalget for Social Omsorg.

Vi gætter på, at DF bliver halveret fra fire til to personer i det kommende byråd, men også på at de to bliver nøglen til borgmesterstolen.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

Vejle For abonnenter

Så faldt hammeren: Ekskluderede medlemmer af Vejle Motorbådklub har fået deres dom - 'nu er de værste smidt ud'

Debat

Debat: Blå bloks landbrugsudspil er rent klimabluff

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce