Annonce
Læserbrev

Viceborgmester i replik: Hvorfor vil Claus Sørensen dog ikke respektere de demokratiske spilleregler?

Endelig kloger Claus Sørensen sig over kommunens debat omkring gennemførelse af statsborgerskabsdagen. Der er intet odiøst i, at DF stemmer for en praksis, hvor der skal skal være både en kvindelig og mandlig offentlighedsrepræsentant til stede.
Annonce

Læserbrev: Jeg forstår egentlig ikke, at den konservative Claus Sørensen fra min hjemby, Tørring, i det hele taget gider at skrive et så perfidt indlæg, som det han præsenterer læserne for her i avisen 13. februar.

Det er i hvert fald alene intetsigende sniksnak, som der kom med i indlægget.

Claus Sørensen har åbenbart set sig mavesur på min kollega Allan Petersen (DF) og synes, det er vigtigt for ham at påpege, at han ikke vil repræsenteres af Allan Petersen i Hedensted Byråd.

Men det faktuelle er jo også, at Allan Petersen sammen med tre andre fra Dansk Folkeparti repræsenterer DF's vælgere i byrådet og ikke en konservativ vælger som Claus Sørensen.

Så spørgsmålet om at være repræsenteret bør alene være et spørgsmål imellem kommunens vælgere og de partier, der stiller op!

Derfor er det stærkt under lavmålet, når Claus Sørensen proklamerer, at han ikke vil have Allan Petersen til at forvalte sine skattekroner.

Hvorfor vil Claus Sørensen dog ikke respektere de demokratiske spilleregler, som der nu engang er i en kommune, hvor det er borgerne, der samlet set bestemmer 100 pct., hvem der kommer ind i byrådet hvert fjerde år?

Endelig kloger Claus Sørensen sig over kommunens debat omkring gennemførelse af statsborgerskabsdagen.

Der er intet odiøst i, at DF stemmer for en praksis, hvor der skal skal være både en kvindelig og mandlig offentlighedsrepræsentant til stede.

Vi går naturligvis ud fra, at de nye statsborgere trykker hånd med dem begge - og naturligvis ikke kan vælge fra og til efter smag og præference, hvilket heller ikke fremgår af den vedtagne praksis.

En praksis, som i øvrigt genbehandles på det kommende byrådsmøde efter anmodning fra DF netop for at præcisere, hvad det er, som byrådet stemte om i januar.

Det er det, som de fleste kalder lokalt folkestyre, og det burde Claus Sørensen også være tilhænger af.

Hans Kristian Skibby. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Gæsterne strømmer ind til halv pris

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce