Annonce
Billund

Viceborgmester sygemeldt: Her er afløseren på hendes vigtigste poster

Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup (S) gik hårdt efter at blive sit partis første borgmester i Billund Kommune. Det lykkedes ikke helt, og hun er i indeværende periode derfor viceborgmester og formand for voksenudvalget. Men i den kommende tid er hun sygemeldt. Arkivfoto: John Randeris
Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup (S), viceborgmester og formand for voksenudvalget, er sygemeldt på ubestemt tid fra det politiske arbejde.

Billund Kommune: Efter kun få uger på posten som 1. viceborgmester har Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup (S) været nødt til at sygemelde sig fra sit politiske hverv. Det er ukendt, hvor længe sygemeldingen kommer til at vare.

Billund Kommune oplyser, at Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup er blevet ramt af pludselig sygdom, og at hun derfor indtil videre er sygemeldt. Både hun og familien har brug for ro, så kommunen opfordrer derfor til, at man undlader at kontakte hende.

Kommunalbestyrelsen vil på sit førstkommende møde, som finder sted den 1. februar, udpege en stedfortræder, som bliver Rie Køppen, der med 116 personlige stemmer ved valget i november blev Socialdemokratiets førstesuppleant til byrådet.

Annonce

Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup er i indeværende periode formand for voksenudvalget. Den nye formand bliver Kris Jensen Skriver, der også får hendes plads i økonomiudvalget. Den nye viceborgmester er Simon Nicolajsen Jørgensen. Det står i en pressemeddelelse fra den socialdemokratiske byrådsgruppe.

Vi sender de bedste tanker til Ann Charlotte og hendes familie med ønsket om god bedring og et stort håb om, at vores dygtige gruppeformand snart vender stærkt tilbage.

Den socialdemokratiske byrådsgruppe i en pressemeddelelse

I pressemeddelelsen står også, at Kris Jensen Skriver bliver gruppeformand, og han skal lede gruppen sammen med Simon Nicolajsen Jørgensen og Kurt Jensen.

Kurt Jensen bliver medlem af børne- og familieudvalget, mens Rie Køppen får plads i unge-, uddannelses- og beskæftigelsesudvalget.

Nogle af ændringerne skal godkendes af byrådet, men det må umiddelbart forventes at være en formalitet.

Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup blev med 1389 personlige stemmer den næstmest scorende ved efterårets kommunalvalg - kun overgået af borgmester Stephanie Storbank (V).

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Løvkvist: Nu går Mette Frederiksen benhårdt efter at klæde  Ellemann af inden valget

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce