Annonce
Billund

Viceborgmesteren stopper i politik

Arkivfoto
Annonce
Billund Kommune - Viceborgmester Uffe Schmidt, stemme-slugeren fra Hejnsvig, har besluttet sig for, at hans tid i Billund Byråd skal være slut. Han genopstillet ikke ved kommunalvalget næste efterår.

Det er en beslutning, der har været længe undervejs.

- De sidste mange måneder har det fyldt meget. Jeg har ikke haft en ledig stund, hvor jeg ikke har tænkt på det. Nu er det rart, at beslutningen er truffet, siger Uffe Schmidt, som nu har orienteret borgmester Ib Kristensen og gruppeformand Robert Terkelsen samt Christian Juhl Pedersen, formand for Venstre i Hejnsvig, om sin beslutning.

Beslutningen er truffet for dels at få mere tid til familien og dels mere tid til Butik'n i Grindsted. Efter at hans bror stoppede, har der været en del mere arbejde.

- Jeg sidder lidt mellem to stole mellem butikken og politikken. Jeg synes ikke, jeg har tid til at gøre det hele så godt, som jeg gerne vil. Og jeg hader at gøre ting halvt, siger Uffe Schmidt, som har været aktiv i lokalpolitik, mens hans børn er vokset op.
- Vores datter synes, det er træls, at jeg aldrig er hjemme, og jeg kan nærmest se, at vores søn er vokset lidt hver gang, jeg kommer hjem. Jeg ser frem til at kunne bruge noget mere tid med dem, siger Uffe Schmidt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce