Annonce
forside

Vicevært fik en skalle og blodtud af ung hashryger: Gerningsmand fanget på foto

Efter skallen og inden de fire unge mænd smuttede derfra, når viceværten at tage et billede af gerningsmanden med sin mobiltelefon. Modelfoto

En vicevært i Spinderihallerne bad mandag eftermiddag fire unge mænd om at forlade området, da de røg hash. Men det ville de ikke, og den ene nikkede i stedet medarbejderen en skalle.

Vejle: En ansat i Spinderihallerne blev mandag eftermiddag nikket skalle af en ung mand på sit arbejde.

Den 45-årige mand er vicevært og skal blandt andet sørge for ro og orden, hvilket var det, han omkring klokken 13.15 forsøgte på.

Ude bagved i området med graffiti opdagede han fire unge mennesker stå og ryge hash. Han bad dem om at stoppe eller forlade stedet, men det ville de ifølge Sydøstjyllands Politi ikke.

- Han lægger en flad hånd på den enes skulder og gentager, at de skal gå. Så vender vedkommende sig om og nikker ham en skalle, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Viceværtens næse bløder, men han er alligevel klar i hovedet. For inden mændene smutter derfra, når han at tage et billede af gerningsmanden med sin mobiltelefon.

Vi har en mistanke, og vi kan kun opfordre ham til at komme ind på stationen.

Mikkel Ross, vicepolitiinspektør
Annonce

Politiet har en mistanke

Billedet har han siden afleveret til ordensmagten, der mener at vide, hvem den unge mand er og opfordrer ham til at melde sig selv.

- Vi har en mistanke, og vi kan kun opfordre ham til at komme ind på stationen, siger Mikkel Ross.

Manden beskrives som 16-17 år, cirka 180 centimeter høj, spinkel af bygning og mørkhåret. Han bar sorte bukser og sko samt en mørkeblå softshelljakke med hætte.

Hvis de unge fortsat har tænkt sig at ryge hash i offentligheden, så skal de nok til at kigge sig over skulderen. For i den lokale politikreds har man tænkt sig at holde ekstra godt øje med steder som eksempelvis det tidligere fabriksområde.

- Vi sætter yderligere fokus på problemet i den kommende tid og vil køre ekstra runder i området, uddyber vicepolitiinspektøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Se Knuds første stik: 766 fik med nålen på den store vaccinationsdag - og der er plads til endnu flere

Sport

Give starter ligaen i København

Annonce