Annonce
Erhverv

Vid, hvad du vil med din forretning

27-årige iværksættere på vej frem med smart og simpel holder til drikkedunke.

Niclas Møller fra Horsens har opfundet en magnetisk holder til drikkedunke, som man bl.a. bruger i fitnesscentre. Et simpelt produkt med stor anvendelighed i hverdagen. Foto: Morten Pape

Hang Products er stiftet og ejet af Niclas Møller og Nicolas Skovby - begge 27 år og fra Horsens - i marts 2015. Siden er det gået én vej: frem.

De opfandt produktet Hang, som er en justerbar gummibelagt velcrorem med integreret magnet, som kan monteres rundt om en drikkedunk. Dermed kan den sættes fast på de fleste maskiner i fitnesscentret. Ofte er det et problem, hvor man skal sætte drikkedunken fra sig, nogle har svært ved at bukke sig efter den - f.eks. gravide eller folk der genoptræner - og så ser det bare rodet ud med dunke alle vegne.

De har pt. 24 forhandlere i Danmark og aftaler med forhandlere i England, Irland, Australien og Tyskland. Alt sammen som business to business.

Adm. direktør i Hang Products, Niclas Møller, giver her med udgangspunkt i sine egne erfaringer fem gode råd til andre, der vil forsøge sig som iværksætter:

1

Find ud af med sig selv, hvor dedikeret du vil være til dit foretagende. Lav evt. en plan, så du er bevidst om, hvad du går ind til. Der er mange ting, som kan komme bag på én undervejs. Det oplevede jeg selv, og det fylder meget i hverdagen, når man er sin egen chef. Og så er det tilladt at fejle. Faktisk skal fejl blot være en motivationskilde, som man kan lære af og dermed forbedre sig.

2

Brug dit netværk digitalt og fysisk. Har man ikke ét i forvejen, er der masser af muligheder på nettet. Jeg har selv brugt Facebook-siden "Iværksætter Netværk", da jeg skulle finde en designer til vores hjemmeside. Her er næsten 37.000 medlemmer med ekspertise inden for alt. Det kan også være feedback på et logo eller et slogan.

3

Læs og bliv klogere. Gerne hver dag, hvis overskuddet er til det. Al viden kan søges frem, hvis man leder de rigtige steder. Det lyder banalt, men jeg har lært, at kombinationen af intuition og viden er vigtig i mange sammenhænge, når man skal træffe de rigtige beslutninger.

4

Lær at begå dig socialt i det miljø, du vil lave forretning i. Vil du handle med kineserne, er det godt at vide, at de ofte kommer til et møde for at få noget konkret med derfra. Jeg tog selv til Kina og besøgte en potentiel leverandør, hvor jeg lærte meget om, hvordan man samarbejder med kineserne. Og så kunne jeg med glæde konstatere, at min frygt for at se børnearbejdere eller dårlige arbejdsvilkår på fabrikken blev manet til jorden. Det føltes godt.

5

Mediter og lær mindfulness, så du kan slappe af efter en stressende dag med mange møder. Jeg er selv typen, der konstant kører i det høje gear, når jeg er på arbejde.

Annonce
Vejle For abonnenter

Så tæt var Vejle på Magasin - nu skal Bryggen overbevises om Posthusgrundens fortræffeligheder

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Dødsulykke i nat: 64-årig mand i voldsomt færdselsuheld

Erhverv For abonnenter

En måned efter fyringsrunde: Stor Vejle-virksomhed fordobler alle ansattes månedsløn - og søger nye medarbejdere

Børkop

Byrådet sagde ja til at bygge kommunens længste dige: Stor regning sendes videre til sommerhusejerne

VEJLE

Knallertkørekortet lugter ikke længere af benzin: Nu skal de unge drøne af sted på el-scootere

Give

Forening med tusindvis af tv- og internetbrugere er blevet solgt: - Det er ikke økonomisk forsvarligt at køre videre

Navne For abonnenter

Han var Gulddreng, en hitmager med hang til guld, glimmer og modeller - men bag solbrillerne var der også bare Malte Ebert - og det tog halvandet år at vende tilbage til et liv uden stress-symptomer

Erhverv

Heste-succes: Stald Barok er rykket ind i eliten

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Navne For abonnenter

Hanne havde en glubende appetit på livet trods uhelbredelig kræft: Ville flyve helikopter og køre racerbil en måned før sin død

Danmark For abonnenter

Brandmand ramt af kræft og blodpropper: - Det er ufatteligt, at jeg ikke kan blive undersøgt for PFOS-forgiftning

Vejle For abonnenter

Det kan ende med endnu en bro over Vejle Fjord, historier om dårlig hjemmepleje gør ondt, lån kan sikre byggestart på Gammelhavn - og så bliver vi klogere på sygehus-bedrageriet: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Alarm 112 For abonnenter

19-årig vejlenser fanget på video og dømt for graffiti-hærværk: Skal betale bøde og erstatning

GAMLE DAGE

Lille Niels blev kørt over på Horsensvej - og hans far fik også en tragisk død

Annonce