Annonce
Erhverv

Vil ansætte flere: Autoværksted kommer på nye hænder

Fra 1. juli får Autoværkstedet på Gl. Landevej 59 ny ejer, når værkstedskæden Intopit Carservice overtager. Her ses et af kædens andre værksteder. PR-foto
Fra 1. juli rykker Intopit Carservice til Fredericia, når værkstedskæden overtager Autoværkstedet på Gl. Landevej 59.

Erritsø: Fra 1. juli får Autoværkstedet ApS på Gl. Landevej 59 i Erritsø ny ejer.

Værkstedskæden Intopit Carservice har nemlig opkøbt det lokale værksted, som dermed også skifter navn til Intopit Carservice Fredericia.

Særligt placeringen har været afgørende for, at værkstedskæden har valgt at placere sig i Fredericia Kommune.

Annonce
- Ambitionen er bogstavelig talt at ligge langs den danske motorvej, så man som kunde altid kan komme i pit og være bag rattet igen ”in no time”, forklarer Magne Jakobsen, der er administrerende direktør for Intopit Carservice. PR-foto

- Fredericia ligger som blommen i et æg. Værkstedets placering er en rigtig god en i Trekantområdet, hvor vi kan få kunder fra Vejle, Kolding og fra Fyn. Derudover er vi meget glade for at få tilknyttet Klaus (Møller Jensen, red.), som driver værkstedet i dag. Han er den profil, vi længe har søgt efter, forklarer Magne Jakobsen, der er administrerende direktør i Intopit Carservice A/S.

Vil ansætte flere

Fremover får Klaus Møller Jensen titlen som værkstedschef. I dag er der tre ansatte, men med opkøbet forventer Magne Jakobsen, at det tal stiger på sigt.

- Mange værksteder vakler lidt, i forhold til om der er nok arbejde i fremtiden, men vi har valgt at lave et mere simpelt koncept for kunderne, der fremtidssikrer os, siger Magne Jakobsen, som tilføjer, at Intopit Carvice primært er rettet mod erhvervs-segmentet.

Klaus Møller Jensen fortsætter som værkstedschef for Intopit Carservice Fredericia. PR-foto

Foruden Erritsø har værkstedskæden også værksteder i Viborg, Aarhus og Roskilde. Derudover har den 28 samarbejdspartnere rundt om i landet.

Om Intopit Carservice

  • Intopit Carservice A/S er stiftet i 2018 som en uafhængig, landsdækkende værkstedskæde bestående af 32  kerneværksteder rundt i Danmark, heraf fire egne i Aarhus, Viborg, Fredericia og Roskilde. Derudover samarbejder kæden med 88 værksteder.
  • I alt står ca. 200 medarbejdere klar til at servicere alle typer biler, uanset mærke og årgang.
  • Intopit A/S er en del af AC Group-koncernen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112 For abonnenter

44-årig mand tiltalt i grov sag om voldtægt af børn under 12 år

Annonce