Annoncørbetalt indhold

Vil du dele dine børn med hele verden?

Når man bliver forældre, er det helt naturligt, at man synes ens eget barn er verdens største vidunder.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Derfor har de fleste moderne børn nok oplevet at blive fotograferet i enhver tænkelig situation: det første bad, den første grød, de første skridt eller bare det sødeste smil. Telefonen og kameraet er altid indenfor rækkevidde, så det kan dokumentere juniors tilegnelse af verden.

Når først det perfekte billede er fanget, er det kun et par klik væk fra at blive delt på de sociale medier til glæde for venner og familiemedlemmer. Men man deler ikke bare billederne af poderne med venner og familie på de sociale medier, men potentielt med hele verden, og det er ikke i børnenes interesse.

Børnene er endnu for små til at blive hørt, og kan derfor hverken sige til eller fra. Man taler om at internettet aldrig glemmer, det betyder at selvom man måske fjerner billedet fra den oprindelige kilde, fx Facebook, kan billedet stadig findes på nettet. Derfor bør man være meget varsom med at dele billeder af sine (og andres!) børn. Man bør altså tage sit etiske ansvar overfor børnene seriøst, og kun vise billeder af børnene i ikke-sårbare positioner. Derudover bør man være opmærksom på, at ved delingen af billederne på de sociale medier, så fraskriver man sig en del af rettighederne til sine egne billeder.

Vælg en sikker og holdbar løsning

Men hvad er så alternativet, så billederne ikke bare bliver glemt på computerens harddisk eller et sted i skyen? Det er oplagt i stedet at lave sin egen fotobog, hvor billederne nøje kan selekteres og kvalitetssikres. Med en fotobog ejer man selv rettighederne til billederne, man risikerer ikke at billederne ender i hænderne på de forkerte eller at man overskrider nogens grænser og man kan vælge lige de billeder man vil – også det hvor junior løber med bar numse.

Derudover er en fotobog en rigtig god mulighed for at sortere i billederne og gennemleve nogle af de gode minder, og de er gode til at skabe nærvær med børnene i mange år fremover.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.