Annoncørbetalt indhold

Vil du gerne spare op til 50 % på din varmeregning?

Hvis du har en oliekedel, så kan du spare rigtig mange penge ved enten at skifte den ud med en varmepumpe eller et naturgasfyr. Hvor mange penge, du kan spare, kommer an på, hvor mange I bor huset, hvor godt isoleret huset er, og om det er i ét eller flere plan.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Køb serviceaftaler med til dit gasfyr eller din varmepumpe

Når du vælger at skifte oliekedlen, så er det som sagt for at spare penge, derfor er et vigtigt, at du sikrer dig, at du kommer til at spare penge ved at skifte. En måde, du kan sikre dig det på, er ved at få en serviceaftale. Hvis du har det, så har du for varmepumpeservice hvert år og for et gasfyr hvert andet år.

Lovgivningen siger, at en varmepumpe skal tjekkes igennem efter hvert år, fordi kølevæsken, der er i varmpumpen, kan skade miljøet, hvis varmepumpen har en lækage. Derudover vil du også have gratis tilkald, hvilket gør, at du altid kan få hjælp, hvis fyret går ud eller varmepumpen ikke virker, og det skal du ikke betale ekstra for. Her kan du læse mere om servicerer gasfyr og varmepumper.

Hvad skal du vælge?

Det er meget en smagssag, hvad du skal vælge, ofte er det et spørgsmål om behov og plads. Prisen på et gasfyr og varmepumper kan variere meget, da det kommer an på, hvilken type du vælger. Dog er det heller ikke alle steder, der er mulighed for at få tilsluttet naturgas, der er nogle kommuner, som ikke udbyder denne varmekilde, og så er det kun varmepumpen, du kan vælge.

Indenfor varmepumper er der flere forskellige typer. En af de meget populærere varmepumper er luft til vand varmepumper, da de ikke kræver særlig meget plads, er meget effektive og kan både varme dit hus og vand op.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.