Annonce
Billund

Vil du være fritidsjobber på et plejehjem? 12 jobs er ledige lige nu

Fritidsjobbere som Signe Hjorth og Sofie Meinertz arbejder hver 12 timer om ugen på plejecenter Sydtoften. Arkivfoto: Martin Ravn

Billund Kommune: Billund Kommune har lige nu 12 ledige fritidsjob på plejehjem over hele kommunen. Der er tale om 12 ledige fritidsjob på plejehjemmene i Billund, Vorbasse, Stenderup-Krogager, Grindsted, Sdr. Omme og Hejnsvig. Man kan søge jobbene, hvis man er mellem 15 og 17 år, kan arbejde om eftermiddagen og tilfreds med en timeløn på omkring 75 kroner.

Opgaverne er ikke pleje, men mere af social karakter og går blandt andet ud på at læse højt for nogle af beboerne, synge sammen eller spille spil med dem, hjælpe med at dække borde og lægge vasketøj sammen.

Annonce

Succes

Billund Kommune har i en periode haft fritidsjobbere på Billund Plejecenter og Sydtoften i Grindsted, og det har været så stor en succes, at byrådet nu har besluttet at brede ordningen ud til hele kommunen. Baggrunden er dels, at det er svært at rekruttere unge til plejeområdet, og dels at de de nuværende medarbejdere har for travlt til at tage sig af de mere hyggelige opgaver.

Ansøgningsfristen er den 22. februar, og man sender sin ansøgning til det plejecenter, hvor man gerne vil have et fritidsjob.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce