Annonce
Vejle

Vild med Vand udvider med musikindslag og en ekstra dag

Store dele af lystbådehavnen var fyldt, da Vild med Vand sidste år løb af stablen. I år er arrangementet endnu større. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Niende udgave af Vild med Vand byder på endnu flere tilbud til vandhunde og maritime sjæle.

Vejle: I weekenden bliver der rig mulighed for at dyrke den maritime side, hvad enten temperamentet er til prøveture på paddleboards, små vandsprøjt eller bare lidt frisk havneluft i ansigtet. Lørdag og søndag står den nemlig på den niende udgave af gratis-arrangementet Vild med Vand, der indtager Vejle Lystbådehavn.

Begivenheden, der sidste år tiltrak omtrent 10.000 besøgende, er i år udvidet til to dage. Til stor tilfredshed for de involverede parter, som har efterspurgt en dag mere.

- Både klubberne på havnen og flere af de deltagende indslag har foreslået en dag mere. Hele vejen rundt er det en fantastisk mulighed for at komme i kontakt med borgerne og gøre opmærksom på sig selv, siger kulturkonsulent Thomas Schiødt, Vejle Kommune.

Han fortæller, at sejlklubben og lystbådehavnen har oplevet medlemsfremgang i forbindelse med tidligere Vild med Vand-arrangementer.

Weekendens program er tilrettelagt, så der begge dage vil være noget for alle aldersgrupper. Lørdag mest for de voksne, søndag flere ting for børn og barnlige sjæle.

Besøg fra Ramasjang

I år byder Vild med Vand for første gang også på musikalske indslag - med besøg fra navne som Vejle Ungdoms Bigband, De Lystige Sømænd og Shaka Loveless. Det er dog særligt søndag formiddag, Thomas Schiødt forventer stor tilstrømning fra børnefamilierne. Her lægger Motor Mille fra Ramasjang nemlig vejen forbi.

- Hun er et af vores trækplastre for børnene, og der kommer også et Vild med Natur-telt, hvor der vil være workshops og aktiviteter såsom skattejagt for de yngste, siger Thomas Schiødt om søndagens spækkede program, der også tæller det spektakulære show, Vertikale Intuitioner, hvor der optrædes med teater fra Fjordenhus-bygningens facade.

I løbet af søndagen kan de allerstørste vandhunde få lejlighed til at prøve forskellige vandaktiviteter såsom roning, havkajak, flyboarding og SUP surfing, men også mere almindelige former for sejlads. Vild med Vand starter klokken 11 lørdag og klokken 10 søndag.

Se hele programmet på vildmedvand.vejle.dk

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten her

Vejle Boldklub For abonnenter

John Sivebæk fylder 60 år: Det var mere vilje end talent, der skabte en fodboldkarriere helt udover det sædvanlige

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Christian kalder det skandaløst: Han må ikke hænge på Vejles mest travle gader - ingen kan rigtig huske, hvornår beslutningen er truffet

Navne For abonnenter

Vi snakker med den døde, holder ham eller hende i hånden og spiser snacks og drikker kaffe hele aftenen: Mød Maria i serien 'Mennesker'

Livsstil

Ingen adgang for mænd: Singlekvinder nyder friheden - men vil spise brunch sammen i ny klub

Billund

Sidste løb nogensinde på Billund Trav: - Det er vanvittigt trist

Alarm 112

Ser du en valgplakat hænge her, må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

Vejle Boldklub For abonnenter

Så kom den, sæsonens første VB-sejr: Derfor lykkedes det endelig at vinde en kamp

Debat

'Goddag, det er manden fra banken, må jeg bede om din kode?' Der er heldigvis godt nyt i kampen mod netbanksvindel

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kultur

'Der skulle ikke meget til at imponere en flok jyske tranlamper som os': Sådan startede Pretty Maids - læs uddrag af den nye bog

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Billund

Så er valgkampen officielt i gang: Plakaterne er kommet op i lygtepælene

Vejle Boldklub For abonnenter

VB's bedste spillede godt: En enkelt overstrålede de øvrige, da sæsonens første sejr kom i hus

Kultur

Stort halbyggeri mangler stadig millioner for til at nå i mål: Kommer med et sidste opråb om økonomisk hjælp

Annonce