Annonce
112

Vild nat på Dæmningen: Kvinde sparkede og spyttede på betjent

Politiet havde travlt på Dæmingen mellem tre og fire i nat. En betjent blev sparket i maven. Arkivfoto

Vejle: Bølgerne gik højt på Dæmningen, hvor en kvinde klokken 03.26 var involveret i et slagsmål foran Zwei Grosse Bierbar. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Politiet var hurtigt til stede ved urolighederne, og forsøgte at lægge en dæmper på gemytterne og den 20-årige vejlenser. Det synes den unge kvinde dog ikke om.

- Hun satte sig først til modværge i forbindelse med anholdelsen, og så spyttede hun politimanden i ansigtet, forklarer vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jesper Brian Jensen.

Det stoppede dog ikke her for den 20-årige kvinde. Efterfølgende sparkede hun også en politimand over benet og i maven. Yderligere er kvinden også sigtet for fornærmende tiltale, da hun kaldte en kvindelig politibetjent for "en luder".

Kvinden er blevet præsenteret for en række sigtelser og er nu løsladt igen.

Diskussion udviklede sig til vold

I omtrent samme tidsrum var den igen gal på Dæmningen, hvor fire personer befandt sig i en ophedet diskussion. Den udviklede sig, og en mand blev slået i hovedet af en ukendt gerningsmand i forbindelse med uenighederne.

Sydøstjyllands Politi oplyser yderligere, at der i samme forbindelse blev kastet en gasflaske. Det er dog politiet ukendt, hvor den skulle komme fra.

Håndgemænget udmundede i, at den forurettede mand fik en flænge i højre siden af panden og over venstre øjenbryn. I denne sag blev der dog ikke sigtet eller anholdt nogen.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jesper Brian Jensen, ved dog ikke om denne hændelse er relateret til episoden med den 20-årige kvinde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce