Annoncørbetalt indhold

Vild vækst i kirurgi – På vej mod en normalisering af kosmetiske indgreb

Flere og flere danskere får foretaget kosmetiske behandlinger og der ses hermed også en stor vækst på markedet, hvilket åbner for en masse nye udbydere i denne branche

Dette indhold er sponsoreret

Et af de områder, der er i særlig vækst iblandt en bred aldersgruppe. En ansigtsløftning er et kosmetisk kirurgisk indgreb, der korrierer nogle af de synlige tegn på aldring i ansigtet og på halsen.

Antallet af kosmetiske indgreb er i global vækst. Det viser en ny undersøgelse baseret på statistikker fra ISAPS, International Society of Aesthetic Plastic Surgery, fra 2018.

Brystforstørrelse med implantater er med tæt på 2 million operationer den absolutte topscorer, men undersøgelser peger også på, at non-invasive behandlinger sådom botox og fillers trender, og at kosmetiske indgreb blandt mænd er i stigning.

Hvad indebær en behandling?

Normalt sker der det, at overskydende ansigtshud fjernes, og underliggende væv løftes og genplaceres i en mere ungdommelig position i ansigtet. En ansigtsløstning ændrer ikke dit grundlæggende udseende. Indgrebet stopper heller ikke aldringsprocessen, men gør dit udseende mere ungdommeligt. Der sker selvfølgelig forandringer, men ikke så omfattende, at man ikke kan kende sig selv.

Der er mange faktorer der spiller ind og det påvirker også hvor holdbart resultatet af operationen er. Det afhænger af alder, helbredstilstand, arv, hudtype og livsstil. Andre faktorer kan også have en betydning, som foreksempel alkoholindtag, rygning og hvor meget sol man er udsat for igennem livet.

Hvorfor vælge en kirurgisk behandling?

Operationer i ansigtet er ofte kædet sammen med opstamning, løft og kosmetisk forbedring af ens udseende. Kosmetisk kirurgi bliver brugt til at få folk til at se yngre ud og ordne diverse aspekter, der måtte være blevet påvirket af tyngdekræften over årene.

Som led i den naturlige aldersproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30´erne. Rynkerne opstår dels som følge af manglende volumen og dels som følge af påvirkning fra den mimiske ansigts muskulatur. Plastikkirugir og ikke-kirurgiske rykebehandlinger er blevet tiltagende efterpsurgt over de seneste år.

En af de store forskelle på funktionel og kosmetisk kirugi er prisen. Har man et problem, der påvirkerbrugen af ens øjne, kan man til tider få tilskud fra den offentlige sygesikring til dette, men det kan man ikke til kosmetiske behandlinger.

Med livskvaliteten i fokus

Vores øjne er for mange en af vores mest værdifulde sanser. Det er derfor vigtigt at passe på dem og gøre handle på de gener man måtte have vedrørende dem. Der kan være mange grunde til man ønsker en operation, det kan i lige så høj grad være af praktiske årsager, som en skønhedsoperation. Løft af et hængende øjenlåg eller fjernelse af løs, overskydende hud fra øjenlåget, giver som oftest patienten et nyt, friskere udseende. En øjenlågoperation kan give dig et ungdommeligt og frisk pust, som alle går og drømmer om, så hvorfor skal det være så tabubelagt?

Puderne over øjene kan med tiden få patienten til at have svært ved at åbne øjnene, fordi det er hårdt at hlde alt den overkydne hud oppe. Poserne under øjnene kan give samme effekt, men påvirker også udseendet, så man ser mere uoplagt og træt ud.

En anden operation man kan få udført er opstramning af et tung øjenbryn. Denne operation løfter både øjenbrynet og huden nedenunder. Således kan det påvirke den hud, der er omkring øjene, og forbedre patientens udsyn samt lette de gener man har haft ved at skulle kigge ud under de tunge øjenbryn, såsom hovedpine. Som en bonus giver dette ofte et rigtigt flot ansigt, som fremstår yngre og mere imødekommende.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.