Annonce
Vejle Boldklub

Viljormur Davidsen tog stor rekord i Parken: Så længe jeg er i Danmark, spiller jeg for Vejle

Viljormur Davidsen er nu den udlænding i VB med flest kampe i klubbens historie. Foto: Liselotte Sabroe Ritzau/Scanpix
Viljormur Davidsen spillede sin kamp nummer 182 for VB i Parken onsdag aften. Dermed har han overhalet Julian Barnett som den udlænding i klubben med flest kampe.

København: Viljormur Davidsen er nu den udlænding i VB's historie, som har spillet flest kampe for klubben. Titlen overtog han onsdag aften i Parken, da han bar anførerbindet i sin kamp nummer 182 for klubben.

- Jeg er utrolig stolt over at opnå den titel. Den betyder, at jeg skriver mig ind i historiebøgerne i denne traditionsrige klub, sagde Viljormur Davidsen efter kampen.

Tidligere på sæsonen lignede det ikke, at færingen ville opnå rekorden. Han var ude af truppen og blev også rygtet væk fra VB, men han har aldrig selv været i tvivl om, at kamp nummer 182 nok skulle komme.

- Det troede jeg på hele tiden. Jeg vidste, at jeg nok skulle nå det, sagde han.

Annonce

Kun Vejle i Danmark

Alt så perfekt ud for Viljormur Davidsen og VB. Klubben og anføreren havde et stort 1-1-resultat, men blot fire minutter før tid, scorede FC København til slutstillingen 2-1.

- Kampen forløb ellers, som jeg havde håbet på. Et stort resultat i Parken som anfører. Så jeg er ked af, at vi ikke får point. De scorer et dumt mål, desværre, sagde Viljormur Davidsen med henvisning til Mohamed Daramys mål kort før tid.

I minutterne efter kampen var det også nederlaget, der fyldte mest.

- Jeg er træt af at tabe. Jeg vil helst vinde og som minimum have en uafgjort. Men om nogle dage kan jeg godt tænke på, at det er stort, det jeg har opnået i dag, sagde han.

Nu udbygger færingen rekorden hver gang, han spiller en kamp.

- Jeg er faldet godt til i Vejle. Klubben har hele tiden troet på mig, og jeg har troet på projektet. Jeg var den eneste, der fik forlænget, da klubben fik nye ejere, sagde han og fortsatte:

- Jeg har haft muligheder for at komme væk, men Vejle er min klub i Danmark, og så længe jeg er i Danmark, spiller jeg for Vejle.

Julian Barnett, som han tager rekorden fra, kender han ikke personligt.

- Nej, desværre. Jeg har kun hørt historier om ham, sagde han.

Viljormur Davidsen spillede i Parken i stedet for Pierre Bengtsson, der sad ude efter aftale med træner Constantin Galca. Bengtsson er lejet i netop FC København.


Jeg har haft muligheder for at komme væk, men Vejle er min klub i Danmark, og så længe jeg er i Danmark, spiller jeg for Vejle.

Viljormur Davidsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bytte-bytte-bygrund: Borgmester gør klar til at afgive en pæn bid af Sønderbrogade

Navne For abonnenter

Sanne har været bagerjomfru i 25 år: Uden hende var butikken ikke den samme

Annonce