Annonce
112

Villaer ryddet for designervarer

Arkivfoto: Palle Herløv
Annonce

Vejle/Give: En virksomhed på Dyrskuevej i Give havde mellem klokken 17 tirsdag og klokken 07.30 onsdag besøg af indbrudstyve. En vindue ind til en kantine blev brudt op. Der er intet overblik over, om der er blevet stjålet noget.

Senere på natten gik det ud over en virksomhed på Helsingørvej. Klokken 04.18 gik alarmen, og da en patrulje ankom til stedet, kunne man konstatere at en hoveddør var brudt op med et koben. Der var umiddelbart intet stjålet, fortæller vicepolitiinspektør ved Patruljecenter Midt, Mikkel Ross.

Annonce

Stjålet dynebetræk

På Parallelvej blev en villa ryddet for alt hvad der hed design. Mellem mandag klokken 12.30 og tirsdag klokken 14.50 er ukendte gerningsmænd brudt ind gennem et badeværelsesvindue. Herfra har man bevæget sig rundt i huset, og rullet gardiner for, så der ikke kunne ses udefra, hvad der foregik.

Ved indbruddet blev der stjålet syv lysestager, to væglamper, tre loftslamper, fire vejrstationer, en køkkenrulleholder, en træfigur, en kande, lædertaske, en masse smykker og en hel del service. Alt sammen var designervarer. Til at transportere tingene væk stjal tyvene også et dynebetræk.

- Vi hører ofte, at folk undrer sig over, hvorfor deres dynebetræk bliver stjålet ved sådanne indbrud. Men det er simpelthen til at transportere kosterne væk fra huset, og det er noget vi ofte ser, fortæller Mikkel Ross.

En villa på Romsgaardsvej havde ligeledes indbrud. Et stuevindue blev mellem tirsdag klokken 00 og onsdag klokken 07.25 brudt op og der blev stjålet designerlamper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce