Annonce
Vejle

Vin på abonnement? Vinbar udvider med særlig vinklub

I 2017 åbnede Troels Knudsen Anduma Vinbar i Grønnegade. Nu er han klar med Pinot Box'en, hvor man kan købe vin på abonnement. Arkivfoto: Mette Mørk
Anduma Vinbar i Vejle har lanceret et vin-abonnement dedikeret til Pinot Noir.

Vejle: På hylderne i Anduma Vinbar i Grønnegade står fine vine på rad og række. Bag bardisken står 31-årige Troels Knudsen. Han startede vinbaren i december 2017, og nu har han fået vokseværk.

Derfor har han netop lanceret en ny virksomhed, hvor man kan købe vin på abonnement og få den leveret lige til døren.

- Jeg har længe gerne vil lave noget ekstra ud over vinbaren, og jeg ser det her som en fed mulighed for at tilbyde folk noget anderledes og unikt i en ellers ret mættet vinbranche, siger Troels Knudsen.

Annonce

Hans nye tiltag hedder Pinot Box'en og her vil medlemmer hver måned modtage en kasse med gode vine. Alle fra Pinot Noir-druen.

- Min ambition er, at konceptet vil sprede sig ud over Vejles grænser, så vi på den måde kan skabe en vinklub med medlemmer fra hele Danmark.

En drue med særlig elegance

Det er ikke tilfældigt, at det lige netop er Pinot Noir, som Troels Knudsen har valgt skal spille hovedrollen i det nye vin-koncept.

- Pinot Noir er bare min yndlingsdrue. Vine lavet på den drue er altid drikkevenlige og nemme at nyde. Men den er også kompleks og bestemt ikke kedelig. For mig har den meget elegance, siger han.


Min ambition er, at konceptet vil sprede sig ud over Vejles grænser, så vi på den måde kan skabe en vinklub med medlemmer fra hele Danmark.

Troels Knudsen


Og netop ordet elegance er den røde tråd i Pinot Box'ens koncept.

- Det skal være en helhedsoplevelse, og der er styr på detaljen. Det skal være lækkert at modtage kassen, og derfor har vi brugt tid på at finde gode vine, og vi giver vinkassen et flot udtryk.

Som en lille gave vil alle medlemmer også modtage en speciel tjener-proptrækker med logo, når den første kasse vin bliver leveret.

Anduma Vinbar har, ud over indehaver Troels Knudsen, tre ansatte, og selvom 2020 var et svært år, ser Troels Knudsen lyst på det hele.

- Vi har stadig mange stamkunder, som kommer her, og vi har i perioder lavet vinbaren om til en vinbutik, så vi er kommet fint igennem corona-krisen, og jeg ser bestemt frem til den kommende tid, siger Troels Knudsen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Historisk Vejle-gods til salg: Her får du 600 kvadratmeter bolig, skov, marker og egen voldgrav

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smittetallene stiger eksplosivt: For to måneder siden var der 3700 smittede i hele landet - tirsdag var der samme antal i Vejle alene

Alarm 112 For abonnenter

'Jasmin' og 'Josefine' solgte nøgenbilleder til hundredvis af mænd: 22-årig vejlenser er fængslet i stor sex-afpresningssag

Billund

Lalandia i Billund er til salg: Derfor er din ferie ikke i fare

Erhverv For abonnenter

Michael og Mette bevarede Michelin-stjernen i september: Nu præsenterer ægteparret et eventyrligt regnskab, der har nået helt nye højder

Hvad gør andre lande? De bekæmper høje energipriser med hjælpepakker for milliarder

Give For abonnenter

På denne skole er det okay, hvis eleverne laver fejl: 'Det vigtigste er at give børnene en god skoledag'

Alarm 112

Politiet blev kimet ned: Der kørte en ung mand over Vejlefjordbroen på et elløbehjul

Jelling

Børnefamilierne strømmer til: Nu er der ventelister til alle byens institutioner

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Livsstil

Marianne og Gunnar har skiftet gammel kæmpevilla ud med nybygget rækkehus: Ingen skal stå med rodet efter os, når vi engang skal herfra

Vejle For abonnenter

Gør dig klar til fem måneders støj-inferno i midtbyen: Fra denne dato går det løs, når der skal bankes pæle i til nyt byggeri

Egtved

Skoleleder siger, han ikke kender årsag til elevflugt på lille skole, men forældre er uenige: 'Skolelederen vil ikke høre på vores begrundelser'

Annonce