Annonce
Vejle

Vinbutik er åbnet: Steelwine i Stormgade er Vejles nyeste vinforretning

Vejles nyeste vinbutik, Steelwine, åbnede fredag. Her ses til højre indehaver Jesper Iversen og til venstre Søren Benthin, der kommer til at stå for forretningen i en del af åbningstiden. Foto: Leif Baun
Steelwine vil finde en plads på vinmarkedet i Vejle via egenimport og events, hvor folk kan mødes til en vinsnak i den virkelige verden.

Vejle: Fredag fik Vejle en ny vinbutik. Den gemmer sig i Vejles ældre bydel i Stormgade nummer 9.

Vejle Amts Folkeblad spurgte indehaver Jesper Iversen om, hvorfor han åbner her under en coronapandemi.

- Jeg havde umiddelbart et behov for at vise vores vine frem andet end kun fra hjemmeside. Jeg er sikker på, at når coronaen har lagt sig, vil glæde ved butikskøb og den gode vinsnak og rådgivning komme stærkt tilbage, svarer han.

Annonce

Er der behov for en ekstra vinbutik i Vejle? Kan I noget specielt?

- Vores niche er, at stort set al vores vin kommer fra egen import. Det gør vi kan lave skarpe priser selv ved lave stykantal. Vi har på alle vores vine en fast et-styks pris samt en altid skarp to-styks rabatpris. Vi har i butikken vort eget hyggelige smagslokale, som vi glæder os til at holde kommende smagninger og events i, med alle slags vine og prisområder.

Hvad er en god vin?

- Det kommer an på, hvem der drikker den og til hvilken type mad. I Danmark har adskillige en forkærlighed for de lidt kraftigere og sødere vine som eksempelvis Amarone. Andre foretrækker elegancen fra Bourgogne, eller Rhône-vinenes hulter til bulter-stil. Selv vil jeg gerne drikke vine fra Bourgogne og Bordeaux, siger Jesper Iversen.


Jeg er sikker på, at når coronaen har lagt sig, vil glæde ved butikskøb og den gode vinsnak og rådgivning komme stærkt tilbage.

Jesper Iversen, indehaver af nyåbnede Steelwine


Han har i første omgang en enkelt ansat til at stå for butikken, nemlig Søren Benthin.

Men da åbningstiderne ligger som de gør - fredag 14-18 og lørdag 10-14 - og dermed til dels udenfor hans arbejdstid som leder for Jelling.afdelingen af Palle Iversen Staal A/S, vil Jesper Iversen selv ofte være i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smitten falder i Vejle Kommune: Men én befolkningsgruppe skiller sig stadig negativt ud

Annonce