Annonce
Egtved

Vingsted-direktør efter videokonference med statsministeren: - Dejligt at mærke, vi ikke er glemt

Mette Ravn var glad for fredagens videokonference med statsminister Mette Frederiksen, som giver anledning til håb om, at der vil blive kigget på måder at hjælpe den pressede møde- og hotelbranche på. PR-foto
Administrerende direktør hos Vingsted Hotel & Konferencecenter deltog fredag formiddag i videokonference med statsminister Mette Frederiksen for at tale om de udfordringer, coronaen giver for møde- og hotelbranchen.
Annonce

Vingsted: Det er ikke nemt at drive et stort hotel og konferencecenter i disse corona-tider. Det kan de skrive under på hos Vingsted Hotel & Konferencecenter.

Nogle af de udfordringer, man i Vingsted såvel som i resten af møde- og hotelbranchen står overfor, var emnet, da administrerende direktør ved konferencecentret Mette Ravn fredag deltog i en videokonference med statsminister Mette Frederiksen.

Her repræsenterede Mette Ravn mødebranchen, mens der også var repræsentanter fra hotel-, restaurations- og messebranchen med ved videokonferencen.

- Vi havde hver fem minutter til at fortælle om nogle af de udfordringer, vi hver især står med. Jeg fortalte lidt om den svære situation, vi står i her i Vingsted, men jeg havde meget fokus på branchen generelt, og hvordan regeringen konkret kan hjælpe os, fortæller Mette Ravn.

Efter alle havde holdt et lille indlæg, fulgte en halv times dialog frem og tilbage, hvor erhvervsminister Simon Kollerup også delvist deltog, samtidig med, at han sad i forhandlinger i den aktuelle minksag.

- Der var ingen tvivl om, at statsministeren og regeringen anderkender, at hele hotel- og mødebranchen har det ufatteligt svært lige nu. Hun anerkendte også, at der efterhånden er et helt kludetæppe af restriktioner, fordi nye restriktioner bliver lagt ovenpå de gamle, siger hun.

Annonce

Drøftelser giver håb

Samtidig drøftede parterne kompensationsordninger og mulighed for trepartsforhandlinger om arbejdsdeling, så virksomhederne kan undgå at skulle fyre for mange medarbejdere.

- Statsministeren lovede at kigge på både restriktioner og kompensationsordninger, som betyder meget for hele branchen. Det er jeg meget glad for, lyder det fra Mette Ravn.


Jeg var lidt bange for, at vi var glemt midt i al den snak om mink, men det er vi ikke, og det giver mig håb.

Mette Ravn, administrerende direktør


Mette Ravn er meget glad for, at hun var inviteret til at deltage i det fem kvarter lange videomøde med statsministeren.

- Jeg synes faktisk, regeringen skal have en cadeau for at tage sig tid til sådan et møde midt i den verserende minksag. Jeg var lidt bange for, at vi var glemt midt i al den snak om mink, men det er vi ikke, og det giver mig håb, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce