Annonce
Vejle

Vinmanden vender hjem til Vejle

Kasper Thustrup, ejer og direktør i Vin Med Mere, t.v., er glad for, at der er Jan og Tinna Overgaard Friemann, der skal stå i spidsen for onlineshoppens nye vinhandel, der åbner 30. august i Paladspassagen i Vejles gågade. Foto: Flemming Larsen
Tinna og Jan Overgaard Friemann skal stå i spidsen for ny vinhandel, der ejes af Vin Med Mere. Vinhandlen åbner den sidste hverdag i august i Paladspassagen, og får facade til både Nørregade og passagen.

Vejle: Når Vin Med Mere åbner en splinterny vinhandel i Paladspassagen 40 i bymidten, vender en af Vejles kendte vineksperter samtidig hjem.

Vin Med Mere, som primært forhandler vine på nettet, har nemlig ansat Tinna og Jan Overgaard Friemann til at stå i spidsen for byens nye vinhandel, der bliver onlineshoppens anden fysiske butik. Friemann kender om nogen markedet for god vin og især vejlensernes smag, for han er udlært salgsassistent med speciale i vin hos det daværende Holte Vinlager på havnepladsen i Vejle.

Her stod han i lære fra 2007 til 2010, og siden arbejdede han hos Vinspecialisten og Vin og Vin, inden han åbnede sin egen vinbutik i forfatteren Harald Kiddes hus i Havnegade. Her solgte han vine fra Skjold Burne; nu gælder det Vin med mere.
Annonce

God placering

Med godt 500.000 flasker vin på lager, er Vin Med Mere markedsledende. Den nye vinhandel i Vejle bliver på 125 kvadratmeter og får godt 500 forskellige varianter af vin og spiritus på hylderne, og dertil kommer forskellige specialiteter og delikatesser.

- Jan har været i vores butik i Kolding i det seneste år. Da Tinna og Jan bor i Vejle, og Jan tidligere har haft sin egen vinhandel i byen, var det nærliggende at de kom til at stå i spidsen for vores nye vinhandel, fortæller Kasper Thustrup, der ejer Vin Med Mere.

Han er ikke i tvivl om, at placeringen er den helt rigtige.

- Vi får facade ud til gågaden; det betyder, at vi både kommer til at sælge vine til strøgkunderne, og til dem, der kender vores vine fra internettet. Og så er der jo gratis parkering, i parkeringshuset Albert, få minutters gang fra butikken, siger Kasper Thustrup.

Vine fra støvlelandet

Ifølge Kasper Thustrup kommer sortimentet af vine især til at bestå af vine fra Italien.

- Halvdelen af den vin, vi i dag sælger på nettet og i vores butik i Kolding, er vine fra støvlelandet. Men vi sælger også en del vine fra Frankrig og Spanien og oversøiske vine fra Californien, Sydamerika og Australien.

- Udover vores store sortiment, der hovedsageligt består af vine fra 50 kroner til 200 kroner, vil vi også komme til at arrangere vinsmagninger såvel i butikken som hos firmaer og hjemme hos folk, fortæller Kasper Thustrup, der forklarer den nye butik med noget så simpelt som synlighed.

- Synligheden har været en stor gevinst for os i Kolding, og det bliver den også i Vejle - endda med en lokal vinhandler, siger Kasper Thostrup.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

De hjemløse og byens andre udsatte savner et værested om aftenen

Annonce