Annonce
Billund

Vinspecialisten udleverer pakker for Beth Baun: - Det giver lidt kundestrøm

Vinspecialisten hjælper Beth Baun med at udlevere pakker. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Beth Baun er gået delvist online og har fået hjælp fra naboen, Vinspecialisten, til at udlevere bestilte pakker.
Annonce

Billund: Når man som detailforretning er blevet tvunget til at lukke ned på grund af den nuværende coronasituation, bliver man nødt til at tænke alternativt.

Og er man en af de butikker, der til gengæld gerne må holde åbent, bliver man nødt til at gøre sit for at minde kunderne om åbningen, så de kigger forbi og forhåbentlig køber en ting eller to.

Vinspecialisten på Butikstorvet er en af de butikker, hvis døre i øjeblikket er åbne. Den har netop indgået et samarbejdet med nabobutikken, Beth Baun, der til gengæld er tvunget til at holde lukket på grund af de nuværende regler.

Indehaver af Vinspecialisten Anne Max Jensen og medarbejder Bent Christensen. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg

- Lisbeth (Baungaard, ejer af Beth Baun, red.) kom og spurgte, om vi kunne være behjælpelige med pakker, som kunder bestiller hos hende, forklarer medarbejder i Vinspecialisten, Bent Christensen og fortsætter:

- Det giver lidt kundestrøm hos os, og måske kan vi friste kunderne lidt med ting fra vores hylder. Der kommer mellem 10 og 15 personer herind om dagen for at hente en pakke, og vi kan sagtens nå at udlevere det hele, så det er kun positivt, siger Bent Christensen.

Annonce

Stadig fysisk butik

Beth Baun har valg at udstille udsalgsvarer synligt i butiksvinduet og på sociale medier. Interesserede kan så henvende sig til butikken via Facebook, sms eller mail og bestille den pågældende varer, som herefter kan afhentes hos Vinspecialisten.


Det her er ren og skær overlevelse, og fordi vi savner vores kunder

Lisbeth Baungaard


- Kunderne har taget rigtig fint imod initiativet og muligheden for en fleksibel afhentning, siger Lisbeth Baungaard, der ejer Beth Baun.

Til trods for sit nye digitale eventyr, vil hun dog fortsat satse på sin fysiske butik.

Ser man noget interessant i vinduet, kan det bestilles via sms. Foto: Kristina V. Skjoldborg

- Vi er en lokal fysisk butik, og det bliver vi ved med at være. Det her er ren og skær overlevelse, og fordi vi savner vores kunder, siger Lisbeth Baungaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce