Annoncørbetalt indhold

Vinterinfluenza: Det skal du gøre

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vinterinfluenza, eller sæsoninfluenza, er et tilbagevendende fænomen, som tit optræder i løbet af en sæson. I dette tilfælde er der tale om vintermånederne, som fremprovokerer feber og hoste hos en stor del af borgerne i Danmark. I år falder denne form for influenza sammen med COVID-19, hvilket gør, at de fleste borgere bliver hurtigere bekymret. Feber, hoste og ondt i halsen plager dog stadig den enkelte borger. Er du også blevet ramt, eller lever du sammen med nogen, som er blevet ramt af influenza, og er bange for at forlade hjemmet, er der flere ting, som du kan gøre.


Annonce

Bestil din medicin hjem 

Dette tip er måske det mest værdifulde for nogen, som ikke kan komme ud af huset: du har mulighed for, at bestil dine varer på et web-apotek. På den måde kan du nemt bestille din ønskede medicin lige hjem til din dør, uden at du behøver at rejse dig fra sengen. Risikoen for, at du smitter andre, er minimeret, og medicinen er klar på kun kort tid. Oftest er udvalget også langt større, når du bestiller online, end når du handler i et fysisk apotek - især hvis det, som du har brug for, er lidt mere specielt. Du undgår samtidig også smittefaren ved at handle i byen, og hvis du bor på landet, er denne mulighed den absolut bedste for dig.


Plej dig selv 

Hvis du ikke har nogen, som kan pleje dig, indtil du er rask igen, er det vigtigt, at du plejer dig selv. Hvis du har et badekar, så kan et varmt bad virke på helt fantastisk vis. Læg dig derefter i sengen, og sørg for, at du er i ro og fred. Prøv at bruge tiden til at lægge dine hverdagsbekymringer på hylden.

Hvis du har ondt i halsen, så kan det virke lindrende, hvis du gurgler med salbeite i nogle minutter. Er din næse derimod stoppet, kan det være slimløsende at inhalere varmt vand med nogle dråber mynte under et håndklæde.

Vigtigst af alt er det, at du får ro og drikker rigeligt med vand. Du kan også vælge at drikke te i stedet for, som også har den effekt, at den virker beroligende og varmende på din krop. En kombination af begge dele er også en fantastisk måde at hydrere og gennemskylle kroppen på.

Hvis du kombinerer disse tiltag med eventuel medicin, er du helt sikkert på benene igen om meget kort tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.