Annonce
Vejle

Virker feriepengene? Sådan vil vejlenserne bruge dem

Alle de vejlensere, avisens udsendte mødte, har tænkt sig at hæve deres feriepenge. Men det tegner ikke til, at pengene kommer ud at arbejde i butikkerne.  Arkivfoto: Mette Mørk
Vi spørger vejlenserne, om de vil have deres feriepenge udbetalt, og hvad de i givet fald vil bruge dem til.
Annonce

Vejle: Staten har netop gjort muligt at få udbetalt tre ud af fem ugers indefrosne feriepenge.

Meningen med beslutningen er at få gang i den corona-ramte økonomi ved at give danskerne penge til at øge deres forbrug. Men virker det? For pengene skal bruges i stedet for at spares op, hvis de skal virke efter statens hensigt.

Vi spurgte tilfældige vejlensere på gaden i Vejle. Og at dømme ud fra svarene kommer vejlensiske lønmodtagere ikke at til bidrage meget til at sætte gang i hjulene - de fleste vil nemlig spare pengene op.

Rosa Sarma: Jeg vil gerne have pengene udbetalt, men ikke endnu. Jeg venter lidt, da der er meget kø på hjemmesiden. Der er ingen grund til at stresse med at få dem udbetalt. Jeg har ikke besluttet, hvad jeg vil bruge dem på, men det kan godt være, at de skal spares op. Claus Sarma: Da jeg er selvstændig, kan jeg desværre ikke få udbetalt feriepenge.
Louise Villesen: Jeg har allerede været inde at bede om at få dem udbetalt. Jeg vil ikke bruge pengene endnu, jeg vil spare dem op.
Maria Zon: Jeg har allerede været inde at bede om at få dem udbetalt, men jeg har ikke et overblik over, hvor meget jeg kan få. Hvad de skal bruges på, ved jeg ikke endnu, men de skal nok spares op.
Bo Kehlet: Jeg vil gerne have dem udbetalt, men hvor meget jeg kan få udbetalt, ved jeg ikke. Jeg har endnu ikke fået undersøgt det, da det har svært at komme ind på hjemmesiden. Hvad jeg skal bruge dem på, kommer an på hvor mange der er, men de skal nok spares op.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smitten eksploderer også i Vejle: Borgmesteren opfordrer alle til at holde fast i de gode vaner

Danmark

Plantekød og pølsesnak

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce