Annonce
Erhverv

Virksomhed køber sine egne pavilloner tilbage

Klaus Trend Poulsen, direktør hos Dalsgaard Pavilloner, har købt en stor del pavilloner hjem, som Kolding Sygehus har brugt de seneste otte år. Foto: Mette Mørk

Omkring 6000 kvadratmeter pavillonplads skal køres fra Kolding Sygehus til Vejle i løbet af det næste halve år.

Vejle: I næste uge går Dalsgaard Pavilloner i gang med en af de større opgaver. Den vejlensiske virksomhed har nemlig indgået en kontrakt med Kolding Sygehus, som betyder, at Dalsgaard Pavilloner skal stå for den samlede entreprise med at demontere og fjerne alle pavilloner, som har været anvendt, mens Kolding Sygehus har udbygget og renoveret de seneste otte år.

Det drejer sig i alt om cirka 130 moduler, eller 6000 kvadratmeter pavillonplads. De har været brugt til så forskellige ting som kontor, mødelokaler, omklædning, sengestuer, kantine, garage for akutlægebil og andre ting. Men nu skal de altså hjem til Dalsgaard Pavilloner - og det er hjem, for det er Vejle-virksomheden, som også har bygget og solgt pavillonerne til Kolding Sygehus i perioden.

Nu skal modulerne tilbage til Bugattivej, hvor de skal opraderes, inden de naturligvis skal videre til nye opgaver.

Klaus Trend Poulsen, direktør Dalsgaard Pavilloner

Kapacitet er alfa og omega

- Nu skal modulerne tilbage til Bugattivej, hvor de skal opgraderes, inden de naturligvis skal videre til nye opgaver, fortæller Klaus Trend Poulsen, direktør i Dalsgaard Pavilloner.

Den store ordre er usædvanlig, fordi det drejer sig om så mange moduler. De kommer til at fylde godt på Dalsgaard Pavilloners plads på Bugattivej.

- Det kommer også til at give lidt ekstra trafik, når der i alt skal håndteres omkring 130 særtransporter, siger direktøren.

I første omgang er der ikke nogen penge at hente i opgaven for Dalsgaard Pavilloner - tværtimod. Modulerne købes tilbage og fjernes, hvilket bliver en anseelig udgift. Den skulle dog gerne tjene sig ind på længere sigt.

- Sådan er vores verden jo. Vi lever af at lave midlertidige projekter. Det der er alfa og omega i vores branche, er kapacitet. Og har du for eksempel 2000 eller 3000 kvadratmeter på lager, så kan du rykke hurtigt til større opgaver, konstaterer Klaus Trend Poulsen.

- Vi får et stort udvalg, og vi vil være i stand til at kunne levere med kort varsel, og det er meningen med det hele.

Klaus Trend Poulsen forventer, at alle pavilloner er "hjemme" i begyndelsen af 2018.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce