Annonce
Billund

Virtuel Vorbasse Marked: - Jeg tror, det bliver rigtig sjovt

Nogenlunde sådan vil det virtuelle marked se ud. Foto: vorbassehjemmemarked.dk
Vorbasse Hjemmemarked, der foregår virtuelt, er ved at være klar til uge 29. Har man selv en lille kræmmer i maven, skal man ikke tøve med at tilmelde sig boderne.
Annonce

Vorbasse: Der er både øltelt, tivoli, kræmmere og heste der vrinsker, så på flere måder ligner det Vorbasse Marked, som vi kender det. Forskellen er bare, at det hele foregår virtuelt på en skærm.

Entreen er 20 kroner for et døgn, og 50 kroner for adgang alle tre dage torsdag til lørdag i uge 29. Når indgangen er betalt, kan man ellers besøge ølteltet og lytte til musik, dreje på lykkehjulet i tivoliet ganske gratis eller se, om kræmmerne ligger inde med spændende sager.

- Vi lægger løbende op på vores Facebookside, hvordan det kommer til at se ud, og hvordan det helt præcis skal foregå, siger Brian Madsen, der ser frem til markedet, selvom det bliver noget anderledes, end hvad han har været vant til.

- Jeg har et håb om, at mange vil komme ind på siden, for i princippet kan man sidde hvor end det skal være i verden og besøge markedet.

Overskuddet fra markedet vil som altid gå til foreningslivet i Vorbasse.

Annonce

Boderne

Klikker man på kræmmerne kan man se, hvad der er til salg, og der vil også være et søgefelt, hvor man kan søge efter specifikke varer.

- Vil man byde på en ting, kan man skrive via en chatfunktion til kræmmeren og betale med mobilepay, forklarer Brian Madsen.

Vorbasse Hjemmemarked

Åbner torsdag i uge 29 kl. 12.00

Åbent i tre dage

Foregår via hjemmesiden: vorbassehjemmemarked.dk

Det koster 20 kroner pr. døgn eller 50 kr. for alle tre dage

Der vil blive streamet musik i det virtuelle øltelt

Der er mulighed for at prutte om prisen i de virtuelle boder

Der er stadig åbent for tilmelding af kræmmere

I stedet for at være ude på pladsen, kan kræmmerne sælge deres ting og sager fra deres egen dagligstue. Brian Madsen opfordrer da også til, at flere melder sig til som kræmmere, for der er intet loft over, hvor mange der er plads til på det virtuelle marken.

- Man kan stadig nå at melde sig til via vores hjemmesideside, siger Brian Madsen.

Der vil dog ikke blive solgt dyr til hjemmemarkedet, men følelsen af hestemarkedet vil stadig være der, i og med der bliver indlagt hestevrinsken på hjemmesiden.

Annonce

Ølteltet

I ølteltet vil flere af de musikere, som traditionelt spiller på Vorbasse Marked, også give et nummer i det virtuelle univers.

- Musikken er optaget, men man streamer det live. Der er også funktioner, hvor man kan sige skål i ølteltet eller klappe. Jeg tror, det bliver rigtig sjovt, siger Brian Madsen.

Disse tre karakterer (kræmmer, informationen og tivoli-ejer), vil man kunne møde under markedet. Foto: vorbassehjemmemarked.dk

Skal stemningen i ølteltet være endnu mere autentisk, tilbyder Vorbasse Hjemmemarked lige nu en ”hjælpepakke” med blandt andet øl, shots og særlige Vorbasse Hjemmemarked-t-shirts.

- Vi er lige nu i gang med at pakke og sende hjælpepakker ud til dem, der har bestilt.

Hele det virtuelle marked er lavet i samarbejde med AV Design i Billund og Mind the Media, der holder til i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce