Annonce
Hedensted

Virtuelle borgermøder er kommet for at blive

Projektleder Jacob Pryds Winkel afholdt tirsdag aften det tredje virtuelle borgermøde om den mulige udbygning af E45 Midtjyske Motorvej. Foto: Morten Pape
Vejdirektoratet har nu afviklet tre virtuelle borgermøder om motorvejen, og det er en form, der arbejdes videre med.
Annonce

Horsens: Jeg synes, det fungerede godt, men vi mangler selvfølgelig folks respons og fornemmelsen af, om de føler sig hørt.

Sådan lyder konklusionen fra projektleder Jacob Pryds Winkel, som tirsdag afholdt sit tredje virtuelle borgermøde om VVM-undersøgelsen af en udvidelse af den østjyske motorvej.

Denne gang skyldes formen coronaen, men det slutter næppe her.

- Jeg tror, der i fremtiden vil være en kombination af virtuelle borgermøder og møder med fremmøde. Vi havde planlagt tre lokale borgermøder om strækningen fra Vejle til Skanderborg Syd, nu blev det afløst af ét virtuelt møde.

Et møde hvor knap 100 så med det meste af tiden.

Annonce

Gense mødet

- Der vil være forskel på, hvornår der skal vælges et møde med fysisk fremmøde, og hvornår man kan lave det virtuelt. Vi vil bestemt også gerne møde borgerne, siger Jacob Pryds Winkel.

For nogle vil det være nemmere at køre et sted hen og deltage i mødet, for andre - for eksempel børnefamilier - er det måske nemmere at tænde computeren og være med, lyder overvejelserne.

En fordel for alle ved det virtuelle møde er, at det om et par dage kan ses eller genses på Vejdirektoratets hjemmeside - det gælder også de powerpoint, der blev vist.

Her kan man også stadig komme med bemærkninger til høringen og øvrigt finde kontaktoplysninger på projektlederen, hvis man stadig har ubesvarede spørgsmål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce