Annonce
Billund

Virusalarm: Lego House sænker grænsen for antal gæster

Højst 1000 mennesker kan i den kommende tid være i Lego House på samme tid. Det er frygten for smitte med coronavirus, der er årsagen. Arkivfoto: Søren Gylling
I den kommende tid vil der ikke kunne være flere end 1000 mennesker på samme tid i Lego House. Det er frygten for coronavirus og regeringens opfordringer, der får Lego House til at tage dette skridt.

Billund: De gæster, som i denne weekend skal besøge Lego House, får lidt mere plads at brede sig på end oprindeligt planlagt. På grund af regeringens anbefalinger om at aflyse eller udsætte alle arrangementer med flere end 1000 deltagere, vil der ikke blive lukket så mange mennesker ind i Lego House på samme tid.

- Vi har besluttet at lægge et loft på billetsalget. Så vi sørger for, at der aldrig er flere end 1000 inde i oplevelseszonerne ad gangen, fortæller Trine Nissen, der er kommunikationschef i Lego House.

Det betyder, at oplevelseshuset i den centrale del af Billund hurtigere end sædvanligt kan komme til at melde udsolgt.

- Hvis vi har udsolgt, er der plads til 1200 mennesker derinde. Men vi sørger så for at lægge et loft over det, siger Trine Nissen.

Annonce
Vi er i den situation, at vi kan styre billetsalget meget grundigt. Det er noget, vi hele tiden har gjort for at minimere ventetiden inde i oplevelseszonberne.

Trine Nissen, Lego House

Flere hånddispensere

Når gæsterne køber en billet til Lego House, bestiller de samtidig et tidspunkt, hvor de vil ankomme. Det har den betydning, at alle mennesker ikke ankommer på samme tid, og dermed bliver ventetiden ved de forskellige aktiviteter ikke så stor. Derfor behøver Lego House ikke ændre på alverdens procedurer, fordi der lige pludselig ikke kan være så mange mennesker inde i huset - loftet for, hvornår skiltet med beskeden om udsolgt tikker frem, er blot blevet sænket.

- Samtidig har vi fordoblet antallet af hånddispensere. De er i hele huset, og det er selvfølgelig blevet indskærpet over for alle medarbejdere, at man hverken giver highfive eller krammere eller giver hånd til gæsterne, fortæller Trine Nissen.

Legoland ser tiden an

I den kommende uge var Lego House booket, da Lego Fonden havde arrangeret en konference. Her har der altså alligevel ikke været mulighed for at købe billet til Lego House, men på grund af frygten for coronavirus er Lego Fondens arrangement nu blevet aflyst.

Legoland slår efter planen dørene op til en ny sæson lørdag den 28. marts. Foreløbig gælder regeringens anbefalinger resten af indeværende måned, og beskeden fra pressechef Kasper Tangsig i Legoland er, at man foreløbig ser tiden an og følger udviklingen meget tæt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce