Annonce
Erhverv

Vissingsgade: Her er der kun ét lejemål ledigt

For kort tid siden var der seks ledige lejemål i Vissingsgade, i skrivende stund er der ét ledigt lejemål. Sammenholdet blandt iværksætterne i den lille sidegade til gågaden er stort. Foto: Flemming Larsen
Vissingsgade er en populær gade at etablere sig i som selvstændig. Sammenholdet er en del af svaret, prisen en anden.

Vejle: Det er midt på formiddagen i Vissingsgade, kort før butikkerne skal åbne. Der er kaffe i kopperne, og et par af de forretningsdrivende ordner lige verdenssituationen.

I Vissingsgade, der er en lille sidegade til Vejles gågade, er der nemlig et helt specielt sammenhold. Og mens der på Vejles fire øvrige gågader, Søndergade, Torvegade, Nørregade og Vestergade, er godt 12 ledige lejemål, ser det anderledes positivt ud i Vissingsgade.

- Vi har kun ét ledigt lejemål. Det skal vi nok få udlejet, for vores lille gade er blevet et populært sted at etablere sig i som selvstændig, siger Charlotte Mols, butikschef hos "Charlot and Me".

Senest er der åbnet en kaffebar, og straks åbner Birthe og Lars Aastrup deres nye fiskehandel og frokostrestaurant, "Fisk & Frokost" kaldet.

Charlotte Mols har noget at have sin optimisme i.

- For kort tid siden var der seks ledige lejemål, men så gik vi i gang i vores netværk, blandt andet på de sociale medier og i omgangskredsen. Og snart vil der også være lys i de sidste vinduer, siger Charlotte Mols.

Vi vil gerne være et forbillede for andre små handelsgader. Hvis man yder en god, personlig service og selv går forrest for at få tingene til at ske, så sker de også.

Charlotte Mols

Familiært forhold

Her 10 dagen inde i december har butikkerne i Vissingsgade juletravlt. To kurve er allerede blev vundet af glade kunder, og frem til den 24. december kan man på Facebook-siden Det sker i Vissingsgade Vejle deltage i konkurrencer.

- Det er også her, vi uploader billeder og små videoer fra gadens mange tiltag, blandt andet da vi mødtes for at udlevere juletræer til alle butikkerne, siger Charlotte Mols, der opfordrer andre til at gå samme vej.

- Vi vil gerne være et forbillede for andre små handelsgader. Hvis man yder en god, personlig service og selv går forrest for at få tingene til at ske, så sker de også, mener Charlotte Mols.

Samme holdning finder man hos tre af gadens andre stærke kvinder: Laila Rørholm, indehaver af Rørholm Skincare, Jane Skriver, indehaver af Kikidee, og Angelina Bendtsen, indehaver af Angelina Bendtsen Design.

- Sammenholdet har betydet, at vi i dag har flere spisesteder, frisører, en blomsterbutik, en skønhedssalon og modebutikker med tøj til både voksne og børn - og for enden af gaden vores egen kirke, der også deltager i gadens arrangementer, lyder det fra kvinderne - der kan øjne Vejles metodistkirke for enden af gaden.

Kaffen er drukket, og butikkerne kan åbne.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten her

Vejle Boldklub For abonnenter

VB's bedste spillede godt: En enkelt overstrålede de øvrige, da sæsonens første sejr kom i hus

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

Se videoanalysen: Endelig vandt VB - fredag aften blev det til en fortjent sejr over FC Nordsjælland

Vejle For abonnenter

Er det smart eller plat? I Nordsjælland går de på arbejde i pyjamas - og det kan også komme på tale i Vejle

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sæsonens første sejr: Den skal være springbræt for os

Vejle

Trods vejlukning i aftentimer: Derfor er indfaldsvej først færdigasfalteret en uge senere end planlagt

Vejle

Afstemning: Hvilken af disse byer giver det mest mening at få en bybusrute til - hvis du skulle bestemme

Alarm 112 For abonnenter

26-årig anholdt i Vejle i stor narkosag: Fik en liter amfetaminolie sendt til Vejle med posten

Erhverv

Revisionsfirmaet Kreston opretter ny afdeling i Brande

Egtved

Provokerende udsagn om bybusser og folk i millionvillaer har vakt opsigt: Det her er langt under lavmålet, mener Vejles viceborgmester

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Billund

Borgmesterkandidat kom hjem til indbrud: - Alt er hældt ud af alle skabe og skuffer

Navne For abonnenter

Så skal der drikkes champagne: Alle naboer er inviteret til Irmgards 103-års-fødselsdag

Kultur

Kød-fri festival deler vandene: 'Hold fingrene fra vores kød'

Annonce