Annonce
Billund

Vokseværk sender brugtvognsforhandler til Billund

Autoforhandler Kim Alminde har sammen med kompagnonen Thomas Kring flyttet deres brugtvognsforhandler til Billund og samtidig omdøbt firmaet til Billund Auto. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Efter at have beboet flere adresser i Hedensted er Kim Alminde Automobiler netop flyttet til en mere synlig placering i Billund.
Annonce

Hedensted/Billund: Det begyndte i en privat indkørsel i Hedensted, flyttede siden et par gange til nye lokaler med behov for yderligere udvidelse - og kulminerer nu med den endelige fremtidssikring i Billund.

Brugtvognsforhandler Kim Alminde har haft rigeligt med vokseværk at se til, siden han etablerede Kim Alminde Automobiler i 2013 med 10 biler, han købte og solgte videre uden bankens involvering.

Sidste år blev der skrevet slutsedler på knap 400 biler, og derfor har han brugt juletiden på at pakke industrihallen på Ndr. Fabriksvej i Hedensted sammen og rykke det hele til  Hedegårdsvej i Billund.

Her kan han sammen med partneren Thomas Kring foruden mere indbydende lokaler glæde sig over endelig at få en placering, hvor potentielle kunder i tusindvis hver dag bliver eksponeret for butikkens udvalg.

- Vi har ligget for enden af en lukket industrivej uden trafik, så vi har længe ønsket os en større mængde kundetrafik. Vi har både ledt efter nye lokaler i Hedensted, Vejle og Horsens, og vi har også snakket om at bygge nyt, men da muligheden i Billund dukkede op, var der ingen tvivl, siger Kim Alminde.

I forbindelse med flytningen er navnet skiftet til Billund Auto, men det er forsat de nyere mellemklassebiler til 50-350.000 kr, der fortrinsvis forhandles.

Annonce

Folk runder allerede pladsen

Endnu har det på grund af coronanedlukningen ikke været muligt at åbne dørene op, så tiden går for nuværende med at pudse de sidste ting af, så butikken står knivskarpt til en forhåbentlig kommende åbning.


Hedensted har været god ved os, men nu er tiden kommet til en rigtig butik i stedet for en industrihal - og det her, vi kommer til at ligge de næste mange år.

Kim Alminde, medejer, Billund Auto


Selvom der fortsat er lukket, tyder meget dog allerede på, at der har været tale om den helt rigtige beslutning at flytte til de mere fremtrædende rammer.

- Allerede nu kan vi ser, at folk lige runder pladsen for at se, hvad vi har stående. Og de gratis leads kommer til at betyde meget for os, da vi har været vant til at skulle hente al kundeaktivitet gennem annoncering, siger Kim Alminde, som nu påtænker at ansætte yderligere en sælger til at håndtere den forventede efterspørgsel.

Foruden Billund Auto ligger der under samme tag også en Bøje & Brøchner, hvis værksted der kommer til at være et tæt samarbejde med. Klargøringen af biler vil Kim Alminde og Thomas Kring i modsætning til tidligere nu selv til at stå for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Få overblikket over Sofie-sagen her: Fra dødsfaldet i sommeren 2019 til retssag

Vejle For abonnenter

Sofies forældre efter tiltalen om uagtsomt manddrab: Vi er lettede - men også skuffede

Vejle

Se de nyeste smittetal her: Nu er Vejle kommet under en nærmest magisk grænse

Annonce