Annonce
112

Vold og tyverier: Mand brækkede næsen på ekskæreste

Flere voldssager prægede politi-døgnet i Fredericia. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Fredericia: En 28-årig mand kom lørdag op at diskutere med sin ekskæreste på 23 år, og det endte voldeligt, fremgår det af politiets døgnrapport.

Manden slog ifølge poltiet ekskæresten, så hun brækkede næsen og fik hjernerystelse. Episoden skete på en parkeringsplads på Møllebo Allé i Erritsø.

- Vi mangler at få fat i manden, men vi ved, hvem han er, siger politikommissær Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi om episoden, der blev anmeldt lørdag klokken 20.10.

På værtshuset Sidesporet i Vesterbrogade var næverne også fremme lørdag aften klokken 19.10. Her blev en 40-årig mand fra Ullerslev på Fyn tildelt et knytnæveslag og fik et blå øje. Gerningsmanden er endnu ukendt, men beskrives 45-50 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, hvid hudfarve og gråt hår og tatoveringer på halsen. Han bar en hvid skjorte.

Et indbrud er anmeldt fra en villa på Asser Jensens Vej i Fredericia, og det er sket lørdag mellem klokken 11 og 20.30. Gerningsmanden kom ind via et badeværelsesvindue, og der er stjålet for cirka 28.000 kroner i kontanter plus et 55 tommer fladskærms tv og smykker.

Lørdag aften klokken 21.50 var der også tyveriforsøg fra Netto på Nymarksvej. En 47-årig mand fra Fredericia forsøgte at forsvinde fra butikken med en indkøbsvogn fyldt legetøj for i alt 1500 kroner uden at betale. Men han blev taget på fersk gerning og er sigtet for tyveri. Alle varerne blev returneret til Netto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Journalist går med vilje imod alle sædvanlige regler: Kaare jagter sandheden med anonyme kilder

Vejle

Sovende bilist anholdt

Vejle

Vejlensere: Prisen på elbiler skal ned

Annonce