Annonce
Billund

Vorbasse er højdespringer i dansk tennis

I 2019 åbnede Vorbasse kommunens først og eneste padel-bane. Arkivfoto: André Thorup
Klubberne med den bedste medlemsudvikling, højdespringerne for 2019 i dansk tennis, er fundet. Vorbasse Tennis og Padel Klub er blandt de bedste.
Annonce

Vorbasse: Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis kårer i år 16 højdespringere. Udmærkelsen går til de klubber, som har klaret sig bedst målt på medlemsudvikling det seneste år, altså denne gang i medlemstallene fra 2018 til 2019.

Vorbasse Tennisklub er blandt disse højdespringere. Klubben gik fra 53 medlemmer i 2018 til 94 medlemmer i 2019. Det svarer til en medlemsvækst på 77 procent.

I 2019 supplerede klubben sine to tennisbaner med en padelbane ved Vorbasse Fritidscenter. Padelsporten er i rivende udvikling i Danmark, og det har også haft en positiv effekt på klubben i Vorbasse.

- Det er en rigtig flot fremgang, som de har præsteret i Vorbasse. Klubben har fanget padel-trenden på et tidligt tidspunkt, og det øgede aktivitetsudbud giver pote i form af nye medlemmer. Vorbasse kan fortjent kalde sig højdespringer, siger direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker, i en pressemeddelelse.

Væksten i dansk tennis begrænser sig bestemt ikke til de 16 højdespringere. Det samlede medlemstal i danske tennisklubber under Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis steg med 2111 medlemmer til 74.743 i 2019.

Det er tredje år i træk, at tennissporten oplever øget medlemstilslutning. Medlemstallet er det højeste siden 2012.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Gæsterne strømmer ind til halv pris

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce