Annonce
Erhverv

Flere af byens virksomheder har taget spendér-bukserne på: Voucher-konkurrencer fortsætter

Smedevirksomheden Wiggers & Klement giver 25.000 kroner til at sætte gang i hjulene i Fredericia. Fra venstre er det borgmester Jacob Bjerregaard (S), Lennert Klement, Morten Wiggers, erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer og Brian Klement. Foto: Dorte Brandsen
Smedevirksomheden ønsker at bakke op om den by, der støtter dem.
Annonce

Fredericia: De seneste uger har mange af byens handlende afleveret en såkaldt voucher - et gavekort med tidsbegrænset gyldighed - i byens butikker istedet for at svinge visakortet, smide kontanter eller bruge Mobilepay.

Voucherne er vundet i konkurrencer, som to af byens virksomheder Monjasa og T. Hansen har doneret hver 100.000 kroner til. Nu bliver konkurrencerne udvidet, da flere af byens virksomheder har taget spendérbukserne på.

Senest har smedevirksomheden Wiggers & Klement netop doneret 25.000 kroner, som sammen med penge fra Shell og Randal Beton kommer ud at arbejde de kommende uger.

- Vi laver en ny konkurrence, hvor vi har puljet pengene fra Wiggers & Klement, Randal Beton og Shell sammen til to ugers ekstra konkurrencer, fortæller erhvervsdirektør i Business Fredericia Kristian Bendix Drejer.

Vi bor her og bruger byen. Det her kunne lige så godt være vores branche, der var ramt. Vi har fået en enorm sparring og opbakning fra Business Fredericia under vores opstart, og vi har samtidig også fået glæde af kommunens fremrykning af anlægsinvesteringer.

Brian Klement, medindehaver Wiggers & Klement

Annonce

Ung virksomhed

Wiggers & Klement har kun eksisteret to år og ejes af brødrene Brian og Lennert Klement og deres kammerat Morten Wiggers. Virksomheden er kommet godt fra start og har fortsat mange arbejdsopgaver på trods af corona. Derfor vil indehaverne gerne give noget tilbage til byen og være med til at holde hjulene i gang hos Fredericias butikker, som er hårdt ramt af den økonomiske opbremsning under coronakrisen.

- Vi bor her og bruger byen. Det her kunne lige så godt være vores branche, der var ramt. Vi har fået en enorm sparring og opbakning fra Business Fredericia under vores opstart, og vi har samtidig også fået glæde af kommunens fremrykning af anlægsinvesteringer, fortæller Brian Klement.

Wiggers & Klement har for nylig leveret fire sæt blomsterkummer og er i gang med at lave vandrender i midtbyen, så man kan køre over dem. Begge opgaver er en del af de fremrykkede anlægsinvesteringer, Fredericia Kommune har sat i gang.

Annonce

Cirkulær økonomi

Ifølge borgmester Jacob Bjerregaard (S) er håbet, at både kommunens fremrykning af investeringer i kommunen og virksomhedernes donationer til vouchers kan være med til at skabe en cirkulær økonomi, hvor pengene skal skabe ringe i vandet.

- Virksomhederne er med til at lave en cirkulær økonomi her i Fredericia, hvor man handler lokalt. Vi handler hos hinanden. Det er med til at generere vækst. De ringe i vandet gør, at jeg tror på, at Fredericia kommer igennem det her, mener Jacob Bjerregaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce