Annonce
Give

VPS Rengøring i nye rammer

Helle og Kent Jensen glæder sig til at byde kunder og forretningsforbindelser velkommen i deres nye lokaler. Foto: Christina Mosegaard
Annonce
Firmaet VPS Rengøring, der frem til for nyligt havde adresse i Vonge, er nu flyttet til nye lokaler på Nordkrogen i Jelling.

For Kent Jensen der er indehaver af VPS Rengøring og hans kone og medarbejder Helle Jensen, har der i mange år nærmest ikke været nogle grænser mellem arbejde og privatliv. Virksomhedsadressen gennem tiden været den samme som privatadressen. Nu er rammerne skiftet ud og virksomheden er flyttet til Jelling.

- Det blev simpelthen bare for udflydende efterhånden, man kunne aldrig rigtig tage fri fra arbejde, fortæller Helle Jensen, der glæder sig hver morgen over at kunne træde ind i sit nye lyse og lækre kontor i Jelling.
Annonce

Og det blev Jelling

- Da vi havde besluttet at vi ville flytte virksomheden væk fra vores hjemadresse, kiggede vi på lokaler i mange omkringliggende byer. Det endte ud med, at valget faldt på Jelling og det er der flere grunde til. Blandt andet går to af vores børn på Jelling Friskole, og nu når vi er i byen, så kan de nemt cykle til og fra skole. Børnene synes det er rigtigt hyggeligt at vi nu arbejder med base i Jelling og vi er glade for at kunne være tæt på skolen i dagtimerne, lyder det fra Helle og Kent Jensen.

Jellings placering i forhold til vores kunder, er også rigtig god. Vi kan nemt og rimeligt hurtigt være fremme indenfor rimelig tid, siger Helle Jensen, der også supplerer med at udtrykke sin glæde over at mange i området allerede har været forbi og byde dem velkommen til Jelling.
Annonce

Nyt lager og personalerum

Lige nu er det primært kontor og møderum der er taget i brug i deres nye rammer. Med i lejemålet på Nordkrogen 1, hører også et stort lager samt et kommende personalerum. Disse to områder er i denne tid under renovering og de regner med at kunne tage det i brug til december. - Det bliver også rart for vores fem ansatte at kunne få sig et regulært tilholdssted når der blandt andet skal holdes pauser, lyder det fra Helle Jensen, der indtil for nyligt måtte dele sit hjem med virksomhedens ansatte. Hun fortæller ligeledes at de i deres nye lagerrum får god og tiltrængt plads til deres materialer, hvilket der virkelig er brug for.

VPS Rengøring udfører alt indenfor rengøringsopgaver, det kan eksempelvis være i lejlighedskomplekser, efterskoler, ved byggeprojekter, på plejehjem, kontorer og private hjem og så er de ekperter i vinduespolering og sælger samtidigt rengøringsartikler.
Annonce

En åbningsreception på vej

Når resten af virksomhedens lokaler er færdig istandsatte, har de hos VPS Rengøring planlagt at der i starten af december vil være en åbningsreception hvor de vil invitere kunder og forretningsforbindelser. - Til den tid vil vi også til nye kunder få nogle rigtigt gode åbningsrabatter, fortæller Kent Jensen, der samtidigt tilbyder nye kunder der kommer til her i september, at de får 15% rabat på rengøringsopgaver.

Vi kan allerede nu mærke, at det er rigtigt godt for os selv og vores virksomhed at vi nu er flyttet og vi glæder os til at modtage både nye og eksisterende kunder her på Nordkrogen, lyder det fra både Helle og Kent Jensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Covid-19 på kommunens største skole: Endnu et barn er konstateret smittet

Vejle

Sikke en kamp i Nørreskoven

Annonce