Annonce
Kultur

Vurderingsarrangement på RemisenBrande

Gad vide hvad sådan en figur kan indbringe? Det kan man snart få svar på. Arkivfoto: Morten Pape
30. januar kan man få vurderet sine antikviteter, arvestykker og loppefund med mere på RemisenBrande.

Brande: Man kan få vurderet sine arvestykker, loppefund og design-klassikere med henblik på en eventuel auktion, når Lauritz.com i Herning afholder vurderingsarrangement på RemisenBrande torsdag 30. januar fra klokken 14 til 17.

Til vurderingsarrangementet er der gratis adgang. Man skal bare finde spændende ting og sager frem fra gemmerne. For hvem har ikke tænkt over, hvor meget mon det sølvtøj, man arvede egentlig var værd? Eller den porcelænsfigur, man fandt på loppemarkedet i fjor?

Nu er det på tide at få svar. RemisenBrande og Lauritz.com Herning opfordrer alle til at medbringe effekter, som de ønsker at få vurderet af professionelle eksperter. Det kan være alt fra billedkunst til porcelæn, keramik, sølv, glas, skulpturer, legetøj, smykker, ure, småmøbler med mere. Man er også velkommen til at medbringe fotos af større møbler.

Det er tre af Lauritz.com’s Herning egne vurderingseksperter, der møder op på dagen og vurderer. Arrangementet er som nævnt ganske gratis, og måske er der overraskelser i vente.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Vejle

Syv ansatte venter stadig på svar efter udbrud: En beboer mere på plejehjem er smittet med coronavirus

Børkop

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv og ikke mindst pas på andre!

Annonce