Annonce
Læserbrev

VVM. Naturen viser sine muligheder

Læserbrev: I mange år har de mystiske Syvårssøer i Frederikshåb Plantage ligget tørre hen og slet ikke lignet søer - snarere tværtimod. Men så offentliggjorde Vejdirektoratet i slutningen af januar sin VVM-rapport og en høringsrunde med flere forslag om at anlægge motorvej gennem skoven tæt ved med broer, skilte og hegn.

Og så skete det, som mange i flere år har gået og ventet på. Pludselig væltede vandet frem fra undergrunden, og Syvårssøerne var der igen. Blinkende vandflader spejler den forårsblå himmel, og mennesker fra nær og fjern strømmer til for at opleve det sjældne og forunderlige fænomen. De står stille og oplever roen og stilheden. Naturen viser sine muligheder. Her er noget, som har værdi. Noget, der er mere værd end penge og tid. Og alle går hjem og lover at komme igen.

H.C. Andersen kunne få os til at nynne "Skynd dig, kom! om føje år motorvejen larmer". Men inspireret af Syvårssøernes magiske genkomst kunne vi også selv gå til tasterne og ytre os i tide. Give naturen, stilheden og udsigten værdi. Lade verden og Vejdirektoratet vide, at her er en juvel, som vi ønsker bevaret uforstyrret for fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Hjernehold holder sammen

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce