Annonce
Vejle

Wæthæl aflyser gåtur

Gangsportsforeningen Wæthæl må aflyse sin store efterårsvandring, der skulle have været gået i begyndelsen af oktober. Foreningen går dog stadig mindre ture hver torsdag. Arkivfoto: Torben Glyum
Annonce

Vejle: Efterårsvandringen i Vejle er aflyst. Det meddeler gangsportsforeningen Wæthæl i en pressemeddelelse.

Vandringen skulle have været nummer 28 i rækken af efterårsvandringer ud i naturen og med afgang fra Vejle Midtbyskole i Strandgade 3. oktober.

Men det duer ikke her midt i en coronatid, hvor Vejle pludselig er meget tæt på den røde zone, mener foreningens forretningsudvalg.

- Under de betingelser er lokalerne, som Wæthæl har til rådighed på skolen, for små til at arrangere et så stort arrangement på en forsvarlig måde. Vi føler ikke, at vi kan tilbyde vore deltagere at være med på arrangementet, og vi har også en del frivillige medhjælpere, der skal tages hensyn til, forklares det.

Aflysningen indskriver sig i en temmelig kalender for fodfolket. Mange arrangementer i 2020 har været aflyst, men der gås trods alt stadig traveture hver torsdag aften klokken 18.30 fra skolen. De små ture på typisk tre og seks kilometer pilles der ikke ved.

Med aflysningen af efterårsvandringen er næste store punkt i Wæthæls kalender nytårsturen, der gås i den første uge i januar. Her er der ikke taget beslutning endnu omkring gennemførelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce