Annonce
112

Wafande og Shaka Loveless åbner fodboldskole i Skibet

Wafande, der blandt andet er kendt fra TV2-programmet Voice Junior, er ét af hovednavnene til fodboldskole-koncerten. Derudover tæller musikprogrammet blandt andet Shaka Loveless, Mille fra MGP og den lokale DJ Renter. Foto: Annelene Petersen
Der kommer prominent gæster fra musikkens verden, når Skibet IF's fodboldskole åbner med en stor familiekoncert 30. juni.

Skibet: Den årligt tilbagevendende fodboldskole i Skibet, der de seneste år har kunne melde udsolgt med flere hold, kommer bestemt ikke til at mangle stjernestøv i år.

Fodboldskolen har tidligere haft besøg af VB-profiler, den tidligere landstræner for kvindelandsholdet Nils Nielsen og en række prominente oplægsholdere fra fodboldens verden.

I år bliver trækplasteret dog af en anden karakter, når fodboldugen bliver skudt i gang med et brag af en åbningskoncert for deltagerne, deres familier og alle andre interesserede.

Navne som Wafande, Shaka Loveless og MGP-vinderen Mille er på programmet 30. juni, hvor mikrofonerne tændes, og musikken bliver givet fri af konferencier Adam Duvå Hall.

- Med koncerten håber vi at glæde fodboldskolebørnene og samtidig gøre en forskel for andre børn, der har brug for en hjælpende hånd. Derfor har vi også oplevet stor opbakning fra sponsorere, samarbejdspartnere og Vejle Kommune, siger Oliver Lundgaard, der er leder på fodboldskolen og desuden er manden bag "Fodbold- og event", som arrangerer koncerten.

Foruden de musikalske indslag kommer festlighederne til at byde på fodboldkonkurrencer, hoppeborge og boder med mad og drikke. Alt overskuddet fra arrangementet går til velgørende formål - heriblandt Broen Vejle, der hjælper udsatte børn, Børnecancerfonden og Danske Hospitalsklovne.

Der er tilmeldingsfrist til Skibet IF's fodboldskole 16. juni, og tilmeldte børn kommer billigere ind til fodboldskole-koncerten. Der er i skrivende stund solgt omkring 400 billetter, og koncertarrangørerne håber at afsætte i alt 800.

Annonce
Åbningskoncerten er for alle. Der er en del fodboldskoler i Vejle i uge 27, og det er mit håb, at vi også får besøg af deltagere fra nogle af de andre. Det kunne være fedt at være med til at styrke fodboldfællesskabet i området.

Oliver Lundgaard, fodboldskoleleder

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce