Annonce
Sport

weekendens navne fra seriefodbolden

Armin Lemes, Simon Jensen og Vasyl Matsiivsky, Brædstrups tre offensive profiler, er med 30 mål tilsammen den lokale seriefodbolds klart farligste trio.

Jesper Danefeld, FC Horsens-træner, ærgrer sig over den anden nedrykning i kalenderåret. FC Horsens-træner fortsætter dog alligevel som træner for klubben i foråret.

Simon Jensen, rutineret Brædstrup-angriber, scorede et mål og havde to assist, da Brædstrup slog Galten og spillede sig til oprykningsplayoff.

Steffen Algreen, Hatting/Torsted-træner med en fortid som spiller i blandt andet AC Horsens, stopper som træner i klubben. Han regner med en pause fra trænergerningen.

Martin Jørgensen, Erritsø-spiller, har i løbet af efteråret fået flest stemmer i holdets interne kåringer af kampens spillere.

Rene Andersen, Ammitsbøl/Egtved-træner, kalder sæsonen for godkendt, da mandskabet forblev i serie 2. Det er endnu uafklaret om Rene Andersen også er træner i klubben i 2020.

Kasper Plöen, Lund-spiller, er efterårets spiller for det kommende serie 3-mandskab.

Simon Mikkelsen, ligeledes Lund-spiller, er den spiller, der har fået flest stemmer af holdkammeraterne i løbet af efteråret.

Morten Gram, Erritsø-træner, kalder sæsonen for meget tilfredsstillende, da holdet som oprykker bliver nummer fire med 20 point. Morten Gram fortsætter sammen med Erik Paulin som trænere for klubben i næste sæson.

Thomas Eisner, Hatting/Torsted-spiller, var sit holds bedste i nederlaget mod IFSK, men han burde have krydret den gode indsats med et par scoringer, da han havde et par store chancer.

Rasmus Langelund og Kris Mollerup, Brandes trænerteam i serie 1, fortsætter begge som trænere for holdet.

Christoffer Nielsen, Brande-spiller, er kåret som årets spiller for serie 1-mandskabet.

Mads Christiansen, Ammitsbøl/Egtved-spiller med en fortid som ungdomsspiller i Vejle Boldklub, scorede på et elegant chip, da han scorede til 1-2 i kampen mod Erritsø.

Benjamin Debel, VB-træner i serie 2, var meget tilfreds med indsatsen i sejren på 3-0 over allerede oprykkede Give.

De lokale serie 1- og 2-mandskaber lavede i alt 448 mål i dette efterår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce