Annonce
Billund

Wine N' Fun: Farmand var først til at ønske tillykke

Jens Sørensens far og bonusmor var de første gæster, da vinbutikken Wine N' Fun åbnede fredag. Foto: Jan Kronvold
Fredag klokken 10.00 åbnede den tidligere slagtermester, Jens Sørensen, døren til sin nye vin og oplevelsesbutik, Wine N' Fun, i Vesterbrogade.
Annonce

Grindsted: Jens Sørensen og hustruen Pia har den seneste tid haft travlt med at blive klar til åbningen af Grindsteds nye vinbutik, Wine N' Fun, på Vesterbrogade 1.

Fredag klokken 10 var det så endelig blevet tid til, at den tidligere slagtermester kunne åbne døren for første gang.

De første, der dukkede op for at ønske parret tillykke med den nye butik og Jens' nye tilværelse som selvstændig, var Jens Sørensens far, Ebbe Sørensen, og hans bonusmor, Inger Pedersen.

- Det er jo tiden, hvis han skal lave noget for sig selv. Jeg ser ikke så godt, men her er da flot, mente Ebbe Sørensen.

Sønnen gav straks sin far en smagsprøve i form af et lille glas på en af de gode sager i butikken, og det faldt i god jord hos senior.

Jens Sørensen sørgede for, at hans far, Ebbe Sørensen, fik en lille smagsprøve. Foto: Jan Kronvold

- Jeg synes, det ser rigtig godt ud. Jeg bliver nok ikke den største kunde her, for jeg drikker for det meste kun sådan noget billigt vin, siger Inger Pedersen.

Snart kom der flere gæster ind i butikken for at se nærmere på de mange lækre sager og ønske Pia og Jens Sørensen tillykke med den nye butik. Alle var naturligvis iført mundbind, der jo som bekendt blev obligatorisk at bære alle offentlige indendørs steder fra torsdag.

Annonce

Som at løbe ind til en landskamp

- Jeg har været sindssyg spændt, men det har været gode følelser. Jeg tror, jeg har det lige som hvis jeg skulle løbe ind til en landskamp i Parken. Jeg er super tilfreds med resultatet, og som udgangspunkt er jeg optimist, siger 48-årige Jens Sørensen, mens han går og byder folk velkommen.

Han lægger ikke skjul på, at det har været en stor beslutning at sige sit gode faste job op.

- Det kan gå hen og blive for hverdagsagtigt. Her kan jeg selv være med til at bestemme min hverdag og ikke mindst har jeg friheden ved at være selvstændig. Jeg ville ikke kunne tilgive mig selv, hvis jeg ikke havde gjort det, da jeg havde muligheden for det, siger Jens Sørensen.

Jens Sørensens hustru, Pia, til venstre, var også med ved åbningen af vinbutikken Wine N' Fun på Vesterbrogade i Grindsted. Foto: Jan Kronvold

Grindsteds nye vinhandler er heller ikke nervøs for, at coronaen skal spænde ben for Wine N' Fun.

- Det her koncept fungerer rigtig godt. Det har det gjort siden april i Brande, hvor Søren Rasmussen åbnede en fysisk butik. Tendensen er, at når vi ikke kan komme ud og rejse, så forkæler vi os selv. Det har vi oplevet i Brande, siger Jens Sørensen.

Annonce

Lys i vinduerne

Wine N' Fun er, som navnet antyder, mere end blot en almindelig vinbutik med vine, øl og spiritus. Det er også en vinklub med vinsmagning og forskellige arrangementer og vinrejser til små privatejede vingårde, ligesom vinbønderne også kommer til butikken i Grindsted og fortæller om de forskellige vine.

Åbningen af Wine N' Fun i Grindsted sker i samarbejde med Søren Bækkelund Rasmussen i Brande, men det er Jens Sørensens egen butik. De to venner kommer til at arbejde sammen omkring indkøb af vin og ved forskellige arrangementer.

- Jeg skal ikke konkurrere på prisen, men på at levere en god service og oplevelser. Kunderne skal gå rundt og kigge, og i disse coronatider skal de så sidde ned og smage på tingene, siger Jens Sørensen.

Og der var flere af gæsterne, der fik bænket sig om det store langbord og smagt på de liflige dråber, og der var kun tilfredshed med den nye butik fra dagens første kunder.

Fredag klokken 10 åbnede Jens Sørensen sin nye vinbutik i Grindsted. Foto: Jan Kronvold

Der er også kommet lys i forskellige udformninger i vinduet. Det skyldes en aftale, som Jens Sørensen har indgået med V & S Design i Grønbjerg, der laver forskellige hjerter, juletræer og stjerner i stål med granitfødder.

- Jeg udstiller og sælger deres ting - og tager også imod bestillinger. Det passer godt ind og så er der også noget at kigge på, når det bliver mørkt, siger Jens Sørensen.


Jeg har været sindssyg spændt, men det har været gode følelser. Jeg tror, jeg har det lige som hvis jeg skulle løbe ind til en landskamp i Parken

Jens Sørensen, Wine N' Fun, Grindsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Annonce