Annonce
Vejle

Se listen: Wolt cykler ud med restaurantmad til vejlenserne

Wolt har allerede lavet aftaler med 50 bude i Vejle, der bringer maden ud. PR-foto
Wolt er klar til at bringe mad ud til sultne vejlensere. Det koster mellem 29 og 59 kroner at få maden bragt til døren.
Annonce

Vejle: Lyseblå cykelbude med termotasker med mad på ryggen.

Det bliver en fast del af bybilledet i Vejle, når vejlenserne nu kan få bragt mad til døren fra deres favoritrestaurant i byen af madudbringningsfirmaet Wolt.

Prisen for at få maden bragt til døren svinger mellem 29 og 59 kroner, afhængigt af afstanden.

Disse restauranter er med

 1. Joe & the Juice
 2. Jacobsen
 3. Bistecca
 4. Bar'sushi
 5. Cafe Egstrand
 6. Me - Mother's
 7. Sushimania
 8. Garage Burger
 9. 1401 Tapas & Burgers
 10. Lido Caféen
 11. Mama's Pizza & Grill
 12. L'Angolo Italiano
 13. Wok This Way
 14. Food and Friends
 15. Sushi Køkken Vejle
 16. V'Indian Restaurant
 17. Royal Pitabar
 18. The Burger Shack
Annonce

Lokale restauranter glæder sig

Allerede nu har Wolt indgået aftaler med flere restauranter i Vejle. Blandt andet 1401 Tapas & Burgers, Bar’sushi, Food & Friends, L’Angelo og Garage Burgerbar. 20 restauranter kan således tilbyde sin mad som takeaway på Wolts platform - og udvalget kommer til at spænde mellem tømmermændsfavoritter til sunde alternativer. En af de restauranter, der er at finde på Wolts platform, er Me - Mother’s Street Food. - Vi har set frem til, at Wolt kommer til Vejle. Vi har et rigtig godt samarbejde med Wolt på vores restaurant i Odense. De er gode til at give os synlighed på app’en og sørger for, at vores kunder får en god oplevelse, når de bestiller takeaway fra Me – Mother’s Street Food, siger restaurantens køkkenchef i Vejle, Phong Thanh. Det er Wolts "kurerpartnere", der skal bringe maden fra de lokale restauranter ud i Vejle. Over 50 vejlensere har ansøgt om at blive kurérpartner. Wolt regner med, at 35 kurérpartnere har fået introduktion og gear og står klar til at bringe mad ud fra begyndelsen. - Vi er glade for den store interesse der har været fra vejlenserne om at blive kurérpartner hos os, hvor de kan tjene lidt ekstra på at bringe mad ud - for eksempel ved siden af studierne - når de har tid og lyst, siger Søren Meier Svendsen, direktør i Wolt.

Annonce

Større takeaway salg

På Wolts hovedkontor er man også spændt på lanceringen i Vejle, som dog ikke bliver helt som de tidligere. - Det er klart, at coronakrisen gør, at omstændighederne er anderledes. Der er en hel del restauranter, som har fået rigtig godt gang i takeaway i den seneste tid, og vi håber, at vi med vores markedsføring kan være en hjælp til dem, så de fortsat kan holde gang i denne del af forretningen, når nu den gradvise genåbning af restauranterne står for døren, siger Søren Meier Svendsen, der er spændt på, hvordan vejlenserne tager imod medudbringningsfirmaet.

Med Wolts platform skal man som restaurant ikke gøre andet end at modtage ordren, lave maden og sende det af sted, når kuréren møder op. Den sultne vejlenser, der har bestilt et måltid hos restauranten, kan følge sin bestilling via Wolts app hele vejen frem til, at maden bliver leveret til hoveddøren.

Vejle er den ottende by i Danmark, der får Wolts leveringsservice. Den finske virksomhed åbnede i Danmark i 2017. Først i København, siden har virksomheden udvidet til Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense, Lyngby, Gentofte og Roskilde.

Phong Thanh, køkkenchef på Me - Mother’s Street Food i Vejle, er en af de restauranter, som Wolt bringer ud for. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce