Annonce
Billund

Ny forlystelsespark søger 70 sæsonarbejdere

Wow Park eksisterer allerede i dag i Skjern, og til maj åbner en ny park i Billund. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Snart åbner Billunds nyeste forlystelse, Wow Park. Nu er parken nået til at ansætte sæsonarbejdere, og der skal findes 70.

Billund: Sæsonjobs i Billund er ganske velkendt. Legoland og Lalandia søger hvert år hundredevis af sæsonarbejdere, og i 2020 kommer der endnu flere jobmuligheder i Billund.

Her åbner byens nyeste lege- og forlystelse Wow Park, og parken går nu også på jagt efter sæsonarbejdere.

Helt bestemt skal parken bruge cirka 70 ansatte til 2020-sæsonen, der forløber fra åbningen i maj til oktober/november.

Det er til jobbet som parkguide, at Wow Park søger folk. Det er en bred stilling, som dækker over alt fra at sælge billetter, tilberede og sælge mad, guide gæsterne, lege og interagere med gæsterne, fodre geder til at tømme skraldespande og rengøre toiletter, oplyser Wow Park.

Åbent hus

Wow Park Billund åbner 8. maj 2020.

Allerede søndag 15. december klokken 12-15 kan eventuelle jobinteressere og andre gæster dog komme forbi og få en rundvisning på Havremarken 15, Billund.

Mere info kan findes på https://wowpark.dk/jobbillund

Mulighed for videoansøgninger

Man kan ansøge fra nu, og parken skal bruge ansatte både over og under 18 år samt parkguides på fuldtid, deltid, til weekender, til ferier samt som afløsere.

Netop ansøgningen kan man både sende helt traditionelt på papir, men parken opfordrer også interesserede i at sende sin ansøgning som videopræsentation af sig selv.

- Det er oppe i tiden, og det er dig som person, vi er interesseret i, ikke dit CV. Vi har brug for folk med et smil på læben og en god udstråling, fortæller medejer Jacob Hindhede om baggrunden for den utraditionelle metode.

Annonce

28 hektar park

Wow Park er en legepark for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

I modsætning til andre forlystelser er den dog henlagt til skovens vilde natur. Her vil der være leg både i trækronerne, i skovbunden og under jorden med for eksempel rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde, svævebaner, vilde Tarzanslynger og underjordiske huler og labyrinter.

Parken kommer til at ligge i det skovområde, som befinder sig mellem Vejlevej og Koldingvej syd for Lalandia og øst for Lego Koncernens produktionsbygninger. Den vil brede sig over 28 hektar / 280.000 kvadratmeter. Bag parken står brødene Jacob Hindhede og Aage Hindhede, som i Skjern har drevet en Wow Park siden 2013.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

DBU: Kampen genoptages efter Eriksens kollaps

Annonce