Annonce
Billund

Wow Park sigter efter åbningsfest 8. maj

I spisestedet Madladen i det kommende Wow Park bruger man en konstruktion med kæmpestore stammer, der er kørt til Billund fra Silkeborg og Djursland-egnen,for at bruge dem som spær. PR-foto: Wow Park
Wow Park er ved at færdiggøre de sidste bygninger i den kommende forlystelsespark i Billund. Efter planen er der åbningsfest i starten af maj.
Annonce

Billund: Der bygges stadig på livet løs i den østlige ende af Billund, hvor Wow Park skal åbne i år.

Den nye forlystelsespark i Billund, som bliver på 19 hektar, nærmer sig sin afsluttende fase, og der bliver lige nu arbejdet på højtryk for at færdiggøre bygninger til gæster, personale og service samt entrebygning og toiletfaciliteter.

Den store park er ifølge ejerne nænsomt opbygget med hensyn til naturen og består hovedsageligt af træ og genbrugsmaterialer.

- Vores ambition er at gøre naturen lettilgængelig på nænsom vis samt at blive et centralt omdrejningspunkt for leg og sundhed. Vi har skabt en hel skov af forlystelser, der får legebarnet frem i både voksne og børn, når de kan gå fra trætop til trætop, siger Jacob Hindhede, der er medstifter og administrerende direktør i Wow Park ifølge en pressemeddelelse.

I løbet af byggeprocessen er der blandt andet blevet genanvendt knap 40.000 kvadratmeter jord og 100 træer fra andre projekter. Allerede fældede træer fra oplandet genbruges således til legeredskaber og bygninger i parken frem for at blive hugget i flis og brændt af.

Wow Park

Wow Park råder i dag over en park i Skjern med mere end 35.000 årlige besøgende, og oplevelsesvirksomheden udvider snart konceptet med endnu en naturpark i størrelsesordenen 19 hektar svarende til knap 40 fodboldbaner i Billund.
Annonce

10.000 træer

Wow Parl har desuden plantet 10.000 træer og buske, der udover at bidrage til parkens lave CO2-forbrug, skal fungere som legeelementer og læbælte. Der er desuden sået blomsterblanding på mere end to hektar for at bidrage til biodiversiteten og skabe en korridor, hvor områdets truede sommerfugle kan vandre mellem to arealer.

- Vi er meget naturdrevne, og naturlige elementer går igen i alt, hvad vi foretager os. For eksempel i spisestedet Madladen, som er en helt unik konstruktion med kæmpestore stammer, der er kørt hertil fra Silkeborg og Djursland-egnen, som er brugt som spær. Vi har desuden bygget underjordiske toiletter og rejst et kæmpestort træ på over tre ton, som står som en manifestation midt i restauranten. Det bliver rigtig spændende at vise frem for gæsterne, da det ikke er set før, siger Jacob Hindhede i pressemeddelelsen.

Wow Park oplyser, at parkens faciliteter og bygninger alle er beklædt med træ, og de underjordiske toiletter, som er bygget op i træ, bruger den omkringliggende jord som isolering med inspiration fra en naturlig kølig kartoffelkælder.

Wow Park slår efter planen dørene op til åbningsfest den 8. maj.

Jacob Hindhede og Aage Hinhede står bag Wow Park. PR-foto: Wow Park
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce