Annonce
Billund

Y's Men's Club i Billund har støttet 11 lokale foreninger med ialt 38.700 kroner

Aage Mølby fra Billund Y's Men's Club overrækker her en pengegave til Freja og Heidi Dyrberg fra De Grønne Pigespejdere i Grindsted. Y's Men's Club i Billund har støtte 11 lokale foreninger med i alt 38.700 kroner. Privatfoto

Billund: Over hele landet har 137 Y's Men-klubber travlt her i uge fire med at støtte lokale foreninger. Under over skriften "Week 4 You" melder Y's Men-klubberne sig på banen med støtte til mange forskellige projekter - iøvrigt både her i landet og i udlandet.

Lokalt har Billund Y's Men's Club netop uddelt 38.700 kroner til 11 forskellige foreninger fra Billund og nabobyerne. Det er især kommet alle spejderorganisationerne KFUM & KFUK-foreninger og KFUM Idræt til gode.

- De har alle været med til at afvikle vort årlige loppemarked, som kræver flere fysiske kræfter end klubbens medlemmer selv har. Når vi år efter år kan afvikle vort årlige loppemarked, skyldes det i høj grad alle de frivillige hjælpere, samt de erhvervsdrivende som stiller lastbiler og containere til rådighed, fortæller Kristian Hansen i en pressemeddelelse.

Af alle de midler der indsamles, går en meget stor del til velgørenhedsprojekter ude i verden, og som ofte er mere langsigtede projekter, der skal hjælpe børn og unge. Blandt andet til familier i Rumænien.

Annonce
Kirsten Marie Povlsen fra Vorbasse KFUM Idræt har fået overrakt en pengegave fra Y's Men's Club Billund - her repræsenteret af Aage Mølby. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se de friske billeder: Det er mandag, og nu kan vi se, hvor hårdt det gik for sig

Vejle

Så gik den ikke længere: Vandet løber ud i gaderne

Annonce