Annonce
Egtved

Zenobia deler ny syng-med-musikvideo om sankthans

De tre Egtved-kvinder, (alle tre er født og opvokset i og omkring Egtved, red.) Mette Kathrine Jensen Stærk (tv.), Louise Støjberg og Charlotte Støjberg (th.), der tilsammen danner trioen Zenobia, har netop udgivet en ny musikvideo med sangen "Døber, sanger, knægte, flammer". PR-foto 
Til sankthans plejer mange at nyde fællesskabet, lyset og midsommerdrømme med hinanden. Nu kan man også nyde en sang fra Zenobia.
Annonce

Lokalt: I aften vil man rundt om i Danmark samles om bål ude under den åbne himmel. Her skal synges, bages snobrød og snakkes. En tid og en fejring, der for mange betyder lys, fællesskab og sommer. Sankthans. Og her vil man sikkert synge de gode og sædvanlige sankthansviser, som næsten vi alle kender.

Men, hvad nu, hvis man kunne tilføje en nyere fællessang om sankthans? En sang der er skrevet, komponeret og udgivet af lokale kunstnere? For det er nemlig muligt.

Mette Kathrine Jensen Stærk har komponeret musikken, og Martin Rauff-Nielsen har skrevet teksten til sangen "Døber, sanger, knægte, flammer". Det er trioen Zenobia, der består af tre kvinder, der er født og opvokset i og omkring Egtved, som fremfører sangen. En sang der handler om sankthans, dens fællesskabsfølelse, minder, lys, glæde, familier, unge mennesker - og mere til. Den blev færdigsskrevet og komponeret i 2015, og er gennem årene i stigende grad blevet brugt som en sang, man kan være fælles om.

Annonce

Skabt i maj

Zenobia har nu skabt en musikvideo med sankthanssangen.

- Sangen og videoen er ment som en fællessang, der nu kan opleves og synges, både hver for sig og sammen, men den er også opstået som en del af dét, at vi som musikere gerne vil fortælle alle derude, at vi er her, forklarer Mette Kathrine Jensen Stærk.

På Zenobias Facebookside kan man finde den nye musikvideo og lade den blive en ny del af sankthanstraditionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce