Annonce
Vejle

Zombier skulle skræmme cykelbukserne af Danmark Rundt-feltet

Selvom cykelrytterne var fokuserede, var der da tid til et lille blik på den gyselige zombie - her ved Møllevangen på Søndermarken. Foto: Betina L. Pedersen

Gyser-mestrene fra Dystopia på Mørkedalsvej havde en overraskelse til rytterne i Post Danmark Rundt

Vejle: Efter 171 kilometer og et par ture op ad Kiddesvej føler de fleste cykelryttere sig uden tvivl lidt zombie-agtige.

Og torsdag kom den tilstand en anelse tættere på ved mødet med "ægte" zombier på ruten gennem Vejle. Allerede ved indkørslen til byen omkring Mørkedalsvej, blev feltet mødt af en flok levende-døde. De havde begivet sig ud i det strålende solskin fra deres mørke fæstning - den nedlagte fiskefabrik ved Højen Bæk.

Her holder gysermestrene fra Dystopia som bekendt til - og for at markere indledningen på femte sæson med gyserløb og spøgelseshus, blev fem af de gyseligste zombier udvalgt til at skræmme cykelbukserne af de professionelle ryttere.

Zombierne holder til på Mørkedalsvej, men selv levende døde kan godt lide cykelløb - og derfor måtte de også ud og se feltet køre forbi på Ribe Landevej. Foto: Betina L. Pedersen

Gysersæson står for døren

Noget tyder dog på, at cykeryttere ikke er så nemme at skræmme - eller også var de så fokuserede, at de ikke lod sig mærke med et par uhyggelige tilskuere i vejkanten. Hele flokken kom i hvert fald i mål iført bukser.

Men ellers har Dystopia som bekendt haft stor succes med skræmmeriet og den 18. august går det løs igen med Horror Run. Selve Hauted House har premiere den 28. september og derefter byder de uhyggelige omgivelser på 13 gyselige aftner.

Fem af de gyseligste zombier var udvalgt til at skræmme cykelrytterne. Foto: Betina L. Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce